| Poster |
Message |
imre007
|
kondi ventilaator
sai siis eile prillimäel ennast jälle lõbustamast käidud st oli vaja paari pisiasja aga hinnad nagu uutel varuosadel!ja seal siis tekkis vennaga vaidlus!tüüp väidab,et kõikidel kondiga jeep-idel on kaks ventikat,mina väitsin vastu et ei ole!
kes on loll??
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
31.07.2005 at 10:59 |
|
nipi tiri |
kondi ventilaator
Nelja liitrisel Cherokeel oli kull uks,tegu 89 aasta pilliga
01.08.2005 at 05:53 |
|
TeeTL |
kondi ventilaator
seda ei tea väita kas just kõigil, aga eks ta loogiline oleks.
üks vent käib pidevalt rihma pealt ja teise (elektrilise) lülitab käima, kui a) kont sisse lülitatakse b)radika temperatuur jõuab kriitiliseni.
Üsna põhjendatud lahendus, vähemalt 4-liitrise mootori puhul, mis tahab igast asendist kõva jahutust ja kont ainult süvendab seda vajadust. Meie kliimas mitte niiväga, aga sealmaal, kus nende autode põhiline turg, on stabiilselt kas natuke või väga palju soojem kui siin ja täiendav jahutus kulub marjaks ära. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
01.08.2005 at 13:10 |
|
Märt |
kondi ventilaator
No mina vast elan "seal maal" ja minu 98 Grandil on 1 el-vent, mis poorleb kahel kiirusel. Siiani keema pole lainud ( antud hetkel on 45c varjus)
Kuuma paikese alt....
01.08.2005 at 15:40 |
|