Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Probleemid lehega Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
kompu
Probleemid lehegaOlen päris uus kasutaja, aga kohe ilmnesid probleemid lehe kasutusega.
Niipea kui sisse login ilmub tekst
Warning: ...
Ja kui nüüd avada mingi foorumi alateema (nt Turg vms), siis ei ilmu nähtavale ühtegi kirjutist. Leht on lihtsalt tühi. Sedasi ei saa ma ka enda poolt lisatud teemale ka midagi vastata.
Kas teen mina midagi valesti, on mul arvuti pekkis või mingi muu kala kuskil sees.
Abi eest oleksin tänulik.
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
02.07.2005 at 10:16
2 edits. Last edited 19.08.2022 at 18:53 by gretzky (Moderator)