Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Chevy LT1 genekas ja laadimine
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Chevy LT1 genekas ja laadimine  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Poster Message
w-cc
Chevy LT1 genekas ja laadimine
Sai uuritud Haynesi manuaalis toodud elektriskeeme ja ei saanud sotti, et kuidas LT1-l see laadmine täpselt käib (seal Haynesis tundusid need skeemid üldse väga lihtsustatud olema). Küsimus siis järgmine: kas selleks, et genekas pärast käivitamist laadima hakkaks, peab armatuuris tingimata olema õige võimsuse-takistusega signaallamp (nagu paljudel eurojunnidel näiteks) või tohib selle laadimistule metsa visata ja genekas saab ergutuse ka mujalt kätte? Ehk teistpidi öeldes, kas aku hakkab laadima ka siis, kui see ahel on katkestatud?

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
27.04.2005 at 11:52
Madman

No aga proovi järgi. Mõõda voltmeetriga aku pinge ära seisva ja töötava mootoriga.

27.04.2005 at 12:00
w-cc
Ma mõtlesin, et äkki keegi teab ja ma pääsen armatuuri lammutamisest ning loomkatsete tegmisest. Mootor ka pulkadeks praegu ja seega käivitamine natuke problemaatiline :)

27.04.2005 at 12:09
max
Minu genekal (küll mitte LT1) oli kaks eraldi otsa ergutuse jaoks. Esiene variant on 12V läbi armatuuri tule, teine variant on see, et paned 12V otse külge. Mõlema jaoks siis eraldi klemmid.

Kui sa ise geneka tähistustest aru ei saa, siis astu suvalisest töökojast läbi, kes genkaid remondib. Neil on pink olemas, kus nad genekaid testivad. Seal saab ka igasuguseid ergutusi katsetada. Nii saad kõige kiiremini segule, kas, mis ja kuhu.

Mina ei pidanud pirni installimist vajalikuks, kuna mul oli vastav kell armetuuris.

27.04.2005 at 12:43
Last edited 27.04.2005 at 12:44 by max
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Chevy LT1 genekas ja laadimine  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2026.