Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - ACCEL küünlajuhtmete sobivus?
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : ACCEL küünlajuhtmete sobivus?  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Poster Message
ammi

ACCEL küünlajuhtmete sobivus?
Küsiks targemate käest nõu,et kui näiteks accel#4051 sobib Pontiac`i ja Buick`i (kuni 80 a.jne.)mootorile kõige paremini. Aga mis juhtub(või mis vahe on)siis kui ma oma autole need külge panen?

Asi selles,et on võimalus soodsalt saada aga müüja juttu alati ei usu.Ise arvan,et ikka osakoodi järgi ja oma autole on kindel.Tekkis vaid huvi,et mis erinevus on?
Tänud !

EDIT:Süvenesin vähe asjasse ja ainuke asi mis vahe võib olla on komplektide erinevus(pikkus,otsikute erinevus) Olen ma õigel teel???

see konkreetne komplekt on aga müügis "meetrites"(ise lõikan parajaks)
ENYBODY???
Thanks!

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
21.04.2005 at 18:37
Last edited 22.04.2005 at 12:22 by ammi
ammi

Saan täielikult aru,et rahvas on garaazis viimaseid häälestusi autodele tegemas.
Sain vastuse tunni ajaga teisest foorumist.
Võib teema lõppenuks lugeda.
Edu kõigile võistlejatele uuel hooajal!

23.04.2005 at 07:21
Madlobster
Oleksid võinud oma vastuse siis siin teistel ka teatvaks teha. Kui keegi otsingusse trükib siis leiab aint tühja teema.

23.04.2005 at 10:02
ammi

Jahh....kindlasti panen.....aga enne tahtsin rahus ära tõlkida.(vahest ei tule eestikeelne sõna lihtsalt meelde.)
Tahtsin siis teada,et mis juhtub kui panen teise osakoodiga juhtmed(pole kogemusi)Ja vastus selline......
Suorat tulpanhatut ? Eihän ota mihinkään kiinni? Alkuperäistyyliset ovat 90 ast. kulmalla olevat "piiput".

Samoin kannatta tarkkailla,jos johtojen reititys jakajalle muuttuu, ettei tule sen kanssa ongelmia. Mm. rattiakselin ympäri kiertynyt 8mm Accelin tulpanjohto saattaa johtaa massiiviseen extreme-spektaakkeliin...

Ma saan jutust aru aga seda omalmoel lahti seletada võtab aega.....mida momendil mul pole....kellel aega võib tõlkida.

selgus siis,et juhtmel ja juhtmel vahet pole.....tuleb ainult vaadata kas ei jää segama ja et oleks õiged otsikud!

23.04.2005 at 10:32
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : ACCEL küünlajuhtmete sobivus?  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2026.