Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - trans sport kütus
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : trans sport kütus  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Poster Message
hillimar
trans sport kütus
küsimus oleks selline kas tohiks panna trans spordile bensiin 91-te ja mis oleks võimalikud probleemid kui seda tangiks

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
27.02.2005 at 21:54
pisike99
trans sport kütus
Sobib väga hästi, probleeme ei ole.

28.02.2005 at 08:48
vvt

trans sport kütus
Olen ühte oma autosse mõni aeg tagasi seda Uno-X-i 92-te pannud ja mõne aja pärast lonkavat tühikäiku taga ajades avastasin vene bensiinile tüüpilised veripunase sadestisega küünlad. Lambda olemasolul oleks see ka vist mõnusa korra all. Sama asja on täheldatud Lukolili 92-ga.

Ehk nendega võib sõita ainult vene autoga.

28.02.2005 at 09:26
pisike99
trans sport kütus
quote:
vvt: Olen ühte oma autosse mõni aeg tagasi seda Uno-X-i 92-te pannud ja mõne aja pärast lonkavat tühikäiku taga ajades avastasin vene bensiinile tüüpilised veripunase sadestisega küünlad. Lambda olemasolul oleks see ka vist mõnusa korra all. Sama asja on täheldatud Lukolili 92-ga.

Kogemuste põhjal täiesti vale jutt. USA "regular" bens iseenesest on kehvema oktaanarvuga kui 91 ja nende "Super" on äärmisel juhul võrreldav 95-ga. Siiani ei ole mina veel kohanud ühtegi probleemi, mis võiksid olla seotud 91 kasutamisega USA autol. Minule teadaolevalt sõidavad nendega pidevalt üks Grand Cherokee, Voyager 3,3 , Van (Vortec 5,7). Lamdade tahmumist (mul on olemas OBD II arvuti, millega seda kontrollida) või muudmoodi rivist väljaminekut pole täheldanud, küünlaid ei ole küll vaadanud (pole vaja läinud).
Samas: oleme kasutanud Alexela rohelist 91-te.

28.02.2005 at 10:41
BlueStang

trans sport kütus
quote:
vvt:

Wrong answer.
Musangitele olen mõlemile 92 sisse kallanud ja madalapöördeline tänavasõit kulges oluliselt erksamalt ja vähm kütust nõudvamalt kui 95 või 98. Ringrajale muidugi 98:)

28.02.2005 at 12:22
vvt

trans sport kütus
Mina igatahes peale kahte jooksu küünalde äraviskamist loobusin, kuigi tehas lubab kasutada min 91 bensiini. Asi polnud mitte oktaanis ja tahmumises vaid mingis punakas metallioksiidilaadses olluses, millega oli kogu silindrisse ulatuv osa kaetud. Tekkis asi juba esimese paagitäie järel ja aru sai sedasi, et mootor tühikäigul puterdab.

Samal autol 95-ga on küünlad puhtad kuni nende kasuliku elu lõpuni.....

Mul peaks need kapis veel alles olema, kui garaazi satun, toon pildid kaasa..

Kui on mingi uuem knockmooduliga auto, siis võib idee poolest ka 76-ga ringi sõita.....