Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - SPLIT: on see alles veel? Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
SPLIT: on see alles veel?Sa Sirkel oled vist puudega. Väidetavalt kaks autot sul "nina eest ostetud" nii et võtvat ropendama. Krt kõigis neis müügikuulutustes on esimeses postituses müüja mobiilinumber. Kui oleksid millegi võtja oleks ammu neile helistanud.
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
29.01.2005 at 18:21
Sirkel
SPLIT: on see alles veel?vaata põrsast kotis ei osteta ja alati pole ka aega minna vaatama kui aeg tekib siis juba on hilja alati olnud....ja ei näe põhjust siin ärritumiseks mis see sinu asi on kudas ma oma asju ajan..alati pole ka põhjust helistamiseks näiteks antud juhul äkki tal on juba müüdud auto...näiteks mulle küll ei meeldi kui mingist tegelased niisama helistavad...internet minuarust selleks et infot hankida...äkki sa mõlised nende kalla ka kes hinda küsivad et nad puudega on
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
29.01.2005 at 18:25
SPLIT: on see alles veel?Ma vana kooli mees. Kui kuulutuse esimeses postis on telefoninumber ja mingi töll kuulutusest kuulutusse undab ja kõvatab, siis ütlen küll. Oled kõvataja, seda ütled sa iseenda eelmises postituses, tsiteerin: "...näiteks mulle küll ei meeldi kui mingist tegelased niisama helistavad..."(tsitaadi lõpp). Sul siis polegi reaalset ostuplaani?
29.01.2005 at 18:44