| Poster |
Message |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
taaniel |
Käigukast
Lugesin küll kõik topicud antud teemalt läbi, kuidas analoogset probleemipüstitust ei leidnud.
Ehk kellegil aimu mis viga?
Nimelt kadusid autol kõik käigud ära. Täiesti suvalisel hetkel, täiesti suvalises kohas, mootor töötab, a vedu ei tule taha. Kui auto välja suretada ja taaskäivitada, siis mingiks hetkeks käigud jälle töötavad ja auto veab. Kõik oleks nagu korras. Mõne hetke pärast jälle vedu kaob tagant.
Esimese vasaku ratta juurest on kuulda kahtlaselt krigisevat häält. Miski nagu veaks ringi aga väga vaevaliselt.
Ei saa muidugi salata, et paar päeva tagasi tekkis mootorisse "turbohääl", mis aina vaiksemaks jäi..... 
Ajapuudusel spetsialistide juurde ei jõudnudki 
Õli on ilus ja piisavalt.
Nüüd siis tulemus vist käes.
Autoks Transsport, 90, 3.1. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
20.01.2005 at 19:14 |
Last edited 20.01.2005 at 19:14 by taaniel
|
California
|
Käigukast
Kui käigu paned ning rattajuurest kostub kriginat siis küsiks, kas pooltelje ots on ikka terve? Kas käik sees on võll paigal või üritab liikuda? Kui võllid paigal siis ikka kasti kala moodi tundub. Aga olen ka sellist veovõlli otsa kohanud, mis aegajalt "haakis" aga vahel mitte...
Tean, et sellel masinal käis kast mõõdunud aastal remondis. Tallinas kindlasti, kuid kelle juures ei osaks õelda. Kui ise Pärnu mehelt auto ostsid, siis võin endise omaniku numbri anda näiteks meilitsi. Saad täpsemalt teada, mis ja kus tookord tehti.
Jõudu!
20.01.2005 at 20:46 |
|
taaniel |
Käigukast
Siis endine omanik ei valetanud, on tõesti remonditud 
Mul ta number olemas tegelt.
Ei suuda ära oodata, millal täpsema vea teada saab... |
20.01.2005 at 20:52 |
|
Madman
|
Käigukast
Äkki on veovõlli lukustusrõngas ära väsinud ja võll lihtsalt nuutidest välja hüpanud. Seisma jättes vajub siis ehk natuke tagasi. Mul kunagi Audiga oli sama jama, siis ma küll ise remondi käigus liiga hoogsalt väänasin ja nii ta kogemata välja tuli aga sümptomid olid samad.
20.01.2005 at 23:12 |
|