Poster |
Message |
Madlobster |
Netikulleri hind
Kas keegi oskab öelda, miks netikulleri transpordi hind sõltub kauba hinnast kuigi kaal on üks ja sama Saatsin sinna ka küsimuse vastust ei saanud. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
01.12.2004 at 20:02 |
|
erik |
Netikulleri hind
quote: Madlobster: Kas keegi oskab öelda, miks netikulleri transpordi hind sõltub kauba hinnast kuigi kaal on üks ja sama Saatsin sinna ka küsimuse vastust ei saanud.
kui mina peaks vedama 50 kg kanasitta pänust viljandisse, maksab see sulle tuhandeid kordi vähem kui 50 kg kulla transa samal marsruudil. vastutuse küsimus äkki? |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
01.12.2004 at 20:08 |
|
tfr |
Netikulleri hind
Transa hind sisaldab tavaliselt ka kauba kindlustust, seega on see sõltuv hinnast. Ma ei tea, kui laiali Netikuller veebis oma hinna lööb, aga lõpphinna sees peaks olema ka nende krediitkaardi kasutamise tasu, mis on samuti protsent hinnast. Lisaks siis tolli- ja käibemaks. |
01.12.2004 at 20:24 |
|
sten666 |
Netikulleri hind
Sellepärast, et tollimaks makstakse kauba väärtust arvestades. Kui sa kauba kindlustad, siis see sõltub samuti kauba väärtusest.
edit : krt tfr jõudis pool minti ennem |
01.12.2004 at 20:24 |
Last edited 01.12.2004 at 20:25 by sten666
|
Madlobster |
Netikulleri hind
Eino mis vahet seal sinu jaoks on mis seal kastis on kas kana sitt või või kuld sina sõida.
Kui kasti maht või kaal ei muutu ei tohiks transa hind muututda. Ise asi on kindlustus, mida sa saad eraldi juurde osta (ei ostnud). Ja kaardi kasutus tasu ja toll on eraldi välja toodud. Küsimus on transport ja kasti sisu
Ja samas võib olla seal sees üks ja see sama asi st võidan oksjonilt midagi ostan 10 $ Siis nac aja pärast tahan ühe juurde osta aga oksjoni hind kujuneb 50 $. Aga neeger kes kasti tassib ei tea ju kui kallilt ma selle ostsin. See on põhjendamatu raha küsimine. Miks siis mujal küitakse transpordi eest kaalu suuruse jms näitajate järgi raha, mitte et mis sul siin kastis on ja kui kallilt sa selle ostsid.
Küsi suvaliselt transpordi firmalt hindasi keegi ei räägi seda et sõltub kauba maksumusest. Petu värk kui jaksab kalli asja osta järeldus maksab ka transa eest rohkem. |
01.12.2004 at 21:23 |
|
kalev35 |
Netikulleri hind
quote: sten666: Kui sa kauba kindlustad...
- kindlustust -
pole küll mõtet võtta. Kallis amet arvab selle kauba väärtuse juurde, nagu ka kõik muud võimalikud kohalikud käibe- ja ekspordimaksud.
Kindlustus kehtib AINULT riigisiseselt! Kui keegi sinu saadetise katki teeb, ära kaotab vms. peab see toimuma USA pinnal. Mujal piirkondades saadetise teel selle kindlustuse olemasolu on täiesti mõttetu. Ja kohale jõudes muutub sulle lisakulutuseks
01.12.2004 at 21:27 |
|
erik |
Netikulleri hind
quote: Madlobster: Eino mis vahet seal sinu jaoks on mis seal kastis on kas kana sitt või või kuld sina sõida.
Jah, aga kui mina vean, siis ma ka vastutan selle eest, et midagi ei juhtuks. Ja minu kui vedaja jaoks on oluline vahe, kas ma pean pärast jamasid kühvliga tallegi minema või kogu järgneva elu mööda nurgataguseid hiilima, et mõne nädala pärast kuskil karjääris lõpetada.
quote: Madlobster: Ise asi on kindlustus, mida sa saad eraldi juurde osta (ei ostnud).
Kindlustus on selleks hea, et kui vedaja midagi vussi keerab, siis suuremate probleemideta saad oma seltsilt raha kätte (või mingi osa sellest) ja ei pea hakkama kohtu kaudu süüdlaselt seda välja nõudma. See on juba siis kindlustuse enda rida.
quote: Madlobster: Miks siis mujal /.../
Milles probleem? Telli mujalt transa. Lepinguvabadus and stuff...
quote: Madlobster:Küsi suvaliselt transpordi firmalt hindasi keegi ei räägi seda et sõltub kauba maksumusest.
Igaüks määrab oma hinnakujunduse nii, kuis õigeks peab. Ja turumajanduse situatsioonis teenuse osutaja ise maandab oma riske kuis oskab. Minu auto kaskomakse ei sõltu nt sellest, kui palju varuosad maksavad, vaid selts hindab eelkõige selle tõenäosust, kui sageli minusugused nolgid tagaveolise võimeka autoga põldu künnavad-puid langetavad. Auto ja selle osade maksumus on suhteliselt marginaalne suurus riski hindamisel. Samas võiks ju lähtuda hoopis sellest, et kallis auto = kallid jupid = kindlustuse suur risk kahju tekkimise korral. Eks igaüks ajab äri kuidas oskab. Sinul kui tarbijal on valikuvabadus.
quote: Madlobster: Petu värk kui jaksab kalli asja osta järeldus maksab ka transa eest rohkem.
Kõlab vandenõuteooria moodi küll...
peace |
01.12.2004 at 22:06 |
|