tqhq.ee foorum : Vaba teema : Lumesõda Lasnamäel
|
Poster |
Message |
AL65 |
Lumesõda Lasnamäel
Esmaspäeva õhtul siis oli minulgi võimalus osaleda selles. Küll ühepoolselt ja ka kannatajaks jäin ise. Nimelt Laagna tee kotka silla pealt mingid noored kagarad heitsid umbes jalgpalli suuruse lumepalli mu vanile sõidu pealt otse iluvõresse. No ei oskagi kohe ei vihastada ega ka kurvastada. Sellne lollus võiba mõnele kurvalt lõppeda. Mina vähemalt nägin ohtu tulemas ainult ette ei jõudnud midagi võtta. Kui aga sõidad rahulikult omades mõtetes ja sulle äkki mingi jura esiklaasi plartsatab siis võivad "suure vaimu väravad" ka üsna ligidal olla. Meenub kunagine tuntud tantsuõpetaja juhus lasnamäe kanalis. Põhjused jäidki vist täpselt teada saamata.
Lõpetuseks ega muud kui soovida kunagi suureks sirguvatele põnnidele samasuguseid kogemusi. Teistele aga õnnelikku läbijõudmist Tallinna sildade alt.
Ja kui kellelgi juhtub olema 95 a Vanile iluvõre norm hinnaga siis olen arvatavasti võtja
|
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
30.11.2004 at 08:15 |
|
|
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Lumesõda Lasnamäel
|
|
|
|
© tqhq.ee 2000 - 2024. |
|