Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - piduri proble 65a. chrysler newport Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
piduri proble 65a. chrysler newportjama siis järgmine peale 15 minutilist sõitu kylavahel kaovad pidurid peaaegu nulli? uued silindrid ja uued klotsid olen pannud kasu midagi peasilinder äkki ahjaa siis seisab miski samakaua on pidurid jälle nagu kännutaga.
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
10.09.2004 at 17:39
piduri proble 65a. chrysler newportnjaa sama idee oli ka minul. alguses hakkas yks ratas ilgelt tossama ka sai siis vaetatud klotsid aga jama ikka alles ja kusjuures kõik rattad on ka kylmad.
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
11.09.2004 at 11:36
70Fury
piduri proble 65a. chrysler newportkui piduri pedaal alla ei lahe - vajutad nagu vasta telliskivi ja kui yks pool tossab ja kisub ka samas suunas - ma pakun valja tsekka koige enne alignment'i enne kui peasilindrit vahetama hakkad.
11.09.2004 at 12:23
quote:70Fury: kui piduri pedaal alla ei lahe - vajutad nagu vasta telliskivi ja kui yks pool tossab ja kisub ka samas suunas - ma pakun valja tsekka koige enne alignment'i enne kui peasilindrit vahetama hakkad.
Soovitus 70Fury'le : kasuta kodumaiseid väljendeid, siis saad ise ka oma jutust aru. (olen sulle vähemalt korra juba maininud)
alignment = kokkujooks
11.09.2004 at 18:53