Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - "Raadi Speed 2001" II etapp Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
"Raadi Speed 2001" II etappSamal ja see üritus kuulub ka Power Campi ametlikku programmi nii palju kui mina tean - ehk kõik campijad omavad võimalust auto joonele panna.
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
12.06.2001 at 09:24
"Raadi Speed 2001" II etappKorraldaja sõnul on "päris" drag-race'i ajavõtuseadmete olemasolu sel võistlusel 100 % kindel. Kui nii siis on tegemist huviliste jaoks märksa asisema üritusega kui speedest. Nimelt tekib võimalus oma auto tegelikke võimeid ka analüüsida ja siis vastavas suunas muudtatusi teha. Pidamine on seal ka veits parem kui lasnas.
Lähiajal saab ka mingi weebilehe üles, kus kõik info kirjas seniks aga lugege, mida endast päris drag-racing kujutab:
"Raadi Speed 2001" II etappKahjuks on minu osavõtt kysimärgi all, kuna samal päeval olen seotud Subaru ralli raadiootseülekande tehnilise teenindamisega
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
24.07.2001 at 12:03