Poster |
Message |
rkuup |
CADILLAC FLEETWOOD SIXTY SPECIAL 4.5,1990 a.
Müügis Männikul. Kas keegi on seda konkreetset isendit kohanud varem? Ise küll olen vanematest mudelitest huvitatud aga selle auto välimus ja sisu väga kena. Kas ka petlik? Käisin vaatamas, öeldi järgmised vead: väike esiotsa avarii, latern ja suunatuli katki, plastikust poritiivas väike auk, kapott tahab tegemist, esistange nurk kõver. Lisaks rooli turvapadi lahti löönud, uus lambaandur vaja, elektroonilised näidikud armatuuris näitavad kaheksaid, tagavedrustuse õhupadjad ei tööta, taga suunatuled punaseks lakitud. FIN(LAND?) versioon pidi olema. Küsivad 42,000 kr.
Any comments?
|
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
25.11.2003 at 14:47 |
|
Vanaisa Moderator |
Latern/suund pole just kallid, esistange metallliistud on kirved, plasti saab ju lappida(tiib), turvapadi kallis - ja järelikult pidi laks ka ikka korralik olema, et lahti lõi), lambda peaks olema mingi kilo kandis, elektroonilise armatuuri pead kuskilt romulast ostma - sa ei taha uut osta , õhkvedrustuse suhtes oleneb sellest, miks ei tööta (kompressor, lüliti/andur, padjad ise läbi).
Ühesõnaga kõik on tehtav, oleneb vaid, mis hinnaga jupid kätte saad...
25.11.2003 at 15:06 |
|
luke |
ehh turvapatja ei pea ju tagasi panema
25.11.2003 at 15:57 |
|
Vanaisa Moderator |
quote: luke: ehh turvapatja ei pea ju tagasi panema
mhmh, ag mis siis saab, kui tõeliselt tõsine laks tuleb? Ja pealegi taob kompuuter siis pidevalt veakoodi kollaselt ja suurelt armatuuri - see tüütab koledasti ära...
25.11.2003 at 16:33 |
|
tfr |
quote: Vanaisa:mhmh, ag mis siis saab, kui tõeliselt tõsine laks tuleb?
Neid "oleks" situatsioone ei saa avariide puhul kunagi arvestada, see sõltub miljonist asjaolust. Mina näiteks tänan õnne, et minu ainsa tõsisema laksu puhul airbag lahti ei läind. Muidu olekski äkki veel haiget saanud.
quote: Ja pealegi taob kompuuter siis pidevalt veakoodi kollaselt ja suurelt armatuuri - see tüütab koledasti ära...
Ma olen kindel, et selle vastu on mingi rohi olemas - turvapadja otstele mingi sobiv takisti vahele, vms. Pooltele Saksast laksuga toodud autodele ei panda airbagi tagasi, vaid õmmeldakse siin kusagil uus roolinahk, aga ükski neist ei paista näkku kargava airbagitulega ringi sõitvat. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
25.11.2003 at 17:14 |
|
Vanaisa Moderator |
Ma olen kindel, et selle vastu on mingi rohi olemas - turvapadja otstele mingi sobiv takisti vahele, vms. Pooltele Saksast laksuga toodud autodele ei panda airbagi tagasi, vaid õmmeldakse siin kusagil uus roolinahk, aga ükski neist ei paista näkku kargava airbagitulega ringi sõitvat. kindlasti on mingi võimalus olemas - aga siit küsimus - kas on ikka õige autot "sitamajapaberi ja kleeplindiga" parandada?
Nii need "russitsismid" tulevad, mida me kõik pärast kirume...
25.11.2003 at 17:18 |
|
mr. RocknRoll |
Mina näiteks tänan õnne, et minu ainsa tõsisema laksu puhul airbag lahti ei läind. Muidu olekski äkki veel haiget saanud.
Kunagi stop saates näitas uue vw avariid. Ükski turvapadi lahti ei läinud, kuigi sissesõidud olid kahest suunast. Ise airbagi ei usu eriti, mis tast kasu on kui ta lahti ei lähe.
quote: Ja pealegi taob kompuuter siis pidevalt veakoodi kollaselt ja suurelt armatuuri - see tüütab koledasti ära
Saab ju pirni välja kruvida ja laua sahtlisse panna.
25.11.2003 at 20:23 |
|
James Herne |
Kas airbagi uskuda või mitte, see on iseasi. Aga selles osas on Vanaisal täielik õigus, et kui autot taastad, siis tee seda korralikult. Kui raha pole, siis pole mõtet auto taastamisega tegeleda. |
26.11.2003 at 22:30 |
|
|