Poster |
Message |
devilc
Moderator |
Sinisest Mustangist
quote: peep:Mõtle näiteks hobikart vs. Estonia Aravetel - samad kurvikiirused aga kumb oli parem sõita ?
No kuule, jutt käib ikka umbes 1.5-2x kaalu/võimsuse suhte erinevusest, mitte kümnekordsest.
Aga OK, see niikuinii mõttetu vaidlus. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
10.06.2003 at 15:56 |
|
prijuhin |
Sinisest Mustangist
quote: Riho: quote: PlyVal64:
Ahjaa, Fierost peaks ju sigahea ringrajaauto saama?
Vot täpselt minu mõte Juhul, kui miskil põhjustel Fierot müüdud ei saa/taha, siis ...
Riho kui siis tekib tahtmine Fierost lahti saada siis anna ikka siin või mulle mailile teada Kui just võidusõidupisik hinge ei poe. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
10.06.2003 at 17:15 |
|
BlueStang |
Sinisest Mustangist
quote: rustang:
Halb uudis on see, et mul ei ole enam Mustangi (ega ka ühtki muud USA-rauda).
See on nüüd küll halb uudis - kuidas see müügimõte siis nii äkki tekkis?
10.06.2003 at 18:15 |
|
5.0 |
Sinisest Mustangist
quote: rustang: On kaks uudist, halb ja hea.
ega ka ühtki muud USA-rauda
kahju küll;
selliseid tõsiseid tegijaid just palju pole;
mind isiklikult kannustas tehtud töö küll kõvasti;
loodan, et päris kõrvale ei jää;
oleks kohe päris kahju;
kui millegagi aidata saan uuel teel, siis olen kindlalt käsi |
10.06.2003 at 19:09 |
|
rustang Moderator |
Sinisest Mustangist
Ärgen'd päris maha ka matke! Mingisuguse neljarattalise kompunnin ma Stangi asemele niiehknii. Vahepeal mõtlesin tõsimeeli Mosse Liiga peale aga sealne modimiskeeld mulle eriti ei istu. |
10.06.2003 at 00:20 |
|
kristjan_l |
Sinisest Mustangist
Welcome to The Mustang Club, Riho!
11.06.2003 at 23:03 |
|