Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - võhik Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
võhikJah kerge on olla lihtkasutaja aga, olen nii ja naa proovinud aga hakkama ei saa. Varem ei pöörand nagu tähelepanu. Niisis, ons keegi abivalmis inimene ja oskab rahvakeeles mulle selgeks teha:
1. kuis saan netiaadressi foorumisse üles (on küll insert link olemas, kuidas ma kasutan?) Oleks jamps hakata foorumit katsetamise teel risustama.
2. niisamuti kuidas netist võetud pilti foorumiteemasse riputada. ( teil on vastav asi olemas aga, kasutus)
3. ja need õllekannudega emotsioonid jne jne. (jälle üks suur küsimark)
Ette tänades
prijuhin
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
08.01.2003 at 17:28
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306