Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - RIP: Jaanus Palm Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
Aeg lendab meeltu hooga, ma ei suuda meenutadagi millal siia viimati postitasin? Tõenäoliselt on hoomamatult läinud oma 15 aastat!
Aga kahjuks on minu postituse põhjus kurb. Parematele ja kiirematele dragiradadele on lahkunud meie sõber ja võitluskaaslane Jaanus.
Vanematele huntidele ei pea meenutama, kes see mees oli, aga noorematele, kes Jaanusest pole kuulnudki, siis väike ülevaade - Jaanus Palm ja Kalju Leoke olid mehed, kes tegid oma kodus, ise, oma väikeste käekestega, esimese ajavõtusüsteemi! Jaanus oli ja jääb Eesti dragracingu vundamendi üheks suureks osaks. Tema hindamatu abiga saime me esimese ajavõtu, tema tõukest sündis BHRA, mille üks asutajatest ta põhimõtteliselt oli, tema tõukest tuli meile järgmine ajavõtu süsteem, Raceamerica. Tema abiga tehti esimesed reeglid ja klassid. Ta oli esimese alakomitee liige, Temata ei möödunud aastaid ühtegi võistlust! Temaga on Eesti dragis seotut nii palju, et tõenäoliselt ei suudaks ma ise enam kõike meenutadagi! Seega palun sõbrad, meenutage ja jagage siin oma mälestusi Jaanusest!
Andrus Mõsovski
´87 Chevy Fleetside 454
Paar Ameerika uazikut
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
04.04.2025 at 20:47
1 edit. Last edited 06.04.2025 at 12:37 by Andrus BHRA
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Esimesena tuleb meelde, kuidas sattusin ühel korral Tartus Jaanuse pahameele alla, kui ma ei saanud ajavõtubussis hästi hakkama väikese osaga sellest vastutusest, mida tema pidi kandma võistlus võistluse järel. Nagu Andrus kirjutas, tegi Jaanus väga palju selleks, et Eestis kiirendussporti käima lükata ja käimas hoida - mõni ime siis, et teda osaliseltki asendada polnud lihtne.
Aga Jaanusega saime kokku väga mitmel üritusel ja nalja sai ikka. Siin meenutus 2006. a. ABCS dragilt ("ajavõtusüsteemi kala leitud"):
05.04.2025 at 12:17
2 edits. Last edited 05.04.2025 at 16:15 by newton (Moderator)
RIP: Jaanus PalmAndrus, tänud selle meenutuse eest. Jaanus oli üks kiirendusele kui spordialale aluse panijatest. Tema eestvedamisel tehtud ajavõtusüsteem oli esimene suur samm teel kuhu tänaseks on jõutud. Ja mis peamine, tegu oli hea mehega. Puhaku rahus.
07.04.2025 at 11:24
RIP: Jaanus PalmMinu mälestused Jaanusega seonduvad ühe musta värvi '95 GT Mustangiga (Bluestangi-lt soetatud). Jaanus sättis sel massinal aju settinguid ja testsõidul arvas, et ma vahetan liiga madalatel pööretel käiku Aga Saugal sai käidud ja mõned ajad siiski välja sõidetud.