Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - 2004/05 Cadillac Escalade Esv
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Minu auto : 2004/05 Cadillac Escalade Esv  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Poster Message
Tyymiiz

2004/05 Cadillac Escalade Esv
Nonii, üle väga pika aja , saan siin sõna võtta !

Nimelt sai endale nüüd igapäevaseks sõidukiks peale pikka jaapani masina omamist muretsetud pealkirjas nimetatud aparaat. Enne seda sai aastake ka üht Tahoet omatud ja no on ikka väga mõnus see paksukeste maalt pärinev automobiil. Üleüldiselt on escalade kuklas mõlkunud nüüdseks pea 12a. Üldiselt oleksin tahtnud uuemat kere, kuid käisin mõningaid eksemplare vaatamas ja no ma ei mahu sinna normaalselt istuma. Soetatud masinasse sai nagu oma tooli istutud. Masinast siis niipalju , et "jutude" järgi on masinale tehtud 3a tagasi mootori kap rem. pandud kangemad nukad "stage 2" (mida iganes ka see tähendama ei peaks) ja otseloomulikult masin rüvetatud
4 generatsiooni gaasiseadmega. Tegelikult huvitakski Äkki keegi teab või on varasemalt antud masinat omanud ja oskab teab selle kohta miskit rohkemat ajalugu paljastada ! Reg nr 26zps

Vabandan,et hetkel paremat pilti ei ole pakkuda püüan vea lähiajal parandada.

26.02.2024 at 20:49
1 edit. Last edited 27.02.2024 at 00:03 by Tyymiiz
Mäekas
Helista mulle homme, räägin sulle sellest autost :)
5699O661
Asko

26.02.2024 at 23:03
Tyymiiz

Vahepeal sai autol vahetatud mootori õli , filter , kõik süütepoolid, kõik küünlajuhtmed,Kõik pidurid kettad klotsid ,lisaks kogu vedrustus , esisillas kõik uued õõtsad, puksid , rooliotsad, stabika vardad, jms kõik lekked said peaaegu kõrvaldatud . roolilatt läheb veidi niiskeks. Peale tehnoülevaatust hakkas kundepoolne kolle lekkima ehk vaja kolle tihendid vahetada ! Ja peale remonti on mingi kahtlane heli tekkinud nagu miskit käiks kuhugi vastu aga ei saa aru kust selline heli tuleb, seda tuleb veel taga ajada .
Muusosas suuresti kulgeb kenasti ! Mõni pilt ka siia.

03.06.2024 at 21:57
1 edit. Last edited 10.06.2024 at 21:43 by Tyymiiz
olevtoom

Pilte pole väga näha.

04.06.2024 at 10:22
Tyymiiz

quote:
olevtoom: Pilte pole väga näha.

Ehk on nüüd parem

10.06.2024 at 21:44
Tyymiiz

Nii Vett on merre ajaga ikka hulgim tekkinud , sain veidi peale viimast remonti sõita kui käigukasti cooleri toru sõiduajal otsustas vestlusest lahkuda esiti kohe ei märganud , mingi hetk vaatasin , peeglisse et autol juba vine taga kuna eespool vana diisel passat minna lõhkus arvasin, et vine seal pärineb lasin maha natuke ja siis vaatasin et ei miskit ikka pahasti tõmbasin teeäärde ja selgus, et mahlad väljas . Ok panin masina seisu sebisin uue õli , arstisin vooliku ära algul oli kõik paljulubav ca 50km edasi selgus aga kurb tõsiasi. 3/4 käik läind 50km max kiirus, üleselle masin röögib edasi ei käi. vedisin pilli mustveesse ämma juurde. läksin järgminepäev uue filtri ja uue õliga kohale (loll pea on ihu nuhtluseks) ikka lootsin ei kast hea vahetan õli ära ja kõik ise hakkab tööle aga ei , no mis siis ikka , hakkasin uurima kohalikke kastitegijaid, tundsin et kuskilt miskit jääb vajaka ja otsustasin saata Lätti RECRO tehasesse (Järgmine lollus ) kasti remont autoga koos kokku ca 5k€. Algne aeg lubati 1-1,5 nädalat. Hiljem selgus aga kurb tõsiasi , et ei ole siin miskit nii kena . Kokkuvõtlikult 3 kuud hiljem tõin lätist tagasi Eesti (Treilal taas) ja otse Beautysse . Nüüd Reedel , sain masina kätte. (nipetnäpet leiab veel teha aga ta liikleb jälle ) Loo moraal Ära ole Loll nagu mina :D
Mina aga ameeriklaste kaste lätti ei julgeks saata , euro kastidega on nad küll hästi hakkama saanud aga jah ameeriklastega nad vist väga kodus pole !

13.10.2024 at 19:48
Master003
Kahjuks ei saa lätlased ka euroopa kastidega kuigi edukalt hakkama.
Volvo v8 atm käis aasta jooksul 3x garantiis. Samuti olid lahti jäetud ka mootori raami poldid (näpuga sai keerata)

14.10.2024 at 18:50
tqhq.ee foorum : Minu auto : 2004/05 Cadillac Escalade Esv  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2024.