Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - suunatule plõks Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
suunatule plõksjube harjunud et suunatule relee vms suuna sisse lülitades hakkab plõksima. Aga mu camarol on need nii vaiksed et igakord peab ikka vaatama kas suunalamp ikka vilgub. Kas on neid häälekamaid variante kah 2gen camarole saada - on selline ümmargune silinder millel 2 klemmi 90 kraadise nurga all.
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
15.05.2021 at 09:33
suunatule plõksSamasuguseid kahe jalaga on olemas ka releega. Ma enda autodel kõigil ära vahetanud, kuna need bimetalliga plötsuvad aga mitte ei plõksi. Kust neid kõige lihtsamalt saab ei tea aga mina olen AB'st saanud. Saab muidugi ka 3 jalaga kasutada aga siis on vaja täiendavat massi juhet. Kindlasti pead aga vaatama et pirnide arv vastaks releele muidu vilgub vale kiirusega.
15.05.2021 at 14:29