Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Hooratta lihvimine? Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
quote:madis: Windorfi kodukal on ju pilt olemas lihvpingist ja selle geomeetria paistab piltidega ilusti kokku minevat.
Lihvimise eelis on see et erilist vahet pole kui on lokaalselt karastatud punktid.
Milles probleem ?
Probleemi polegi!
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
01.05.2020 at 13:10
quote:(hooratas teaiavasti malmist ja karastatud saared?)
Kiire googel andis kohe tulemuse:
quote:Siis miks?Ma ei laida kuidagi seda kuvatud tehnoloogiat ja tõenäoliselt ongi tulemus parem,aga jutt,et treipingis ei saa,isegi superteradega ei päde kohe mitte(ei tee ükski pink ega supertera ise mitte midagi) meest on sinna vaja,kes saab aru mida ja kuidas teha!
quote:Pole mina öelnud, et treida ei saa. Lihtsalt tulemus ei pruugi olla vastuvõetav. Kordan veel, et sa pole lihtsalt treinud korralikult kuuma saanud hooratast.
Tahaks näha MEEST, kes sarnaselt küpsetatud hoorattast (nagu videos näha), treimise teel korraliku ja tasase hõõrdepinna tekitab. Minu poolt kõik, ei viitsi vaielda inimesega, kel ilmselgelt puudub kogemus kõnealuse teemaga.