Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Täheldematu :) muusika Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
quote:Virko: Vaadates viimast musooni videot, sain aru et ma vist vana. Eelnevad panid jala tatsuma
Julgeks väita,et su vanusega on kõik kõige paremas korras ja samuti ka seksuaalse orjentaisiooniga st.oled täiesti normaalne hetero mees,mida aga ei julgeks väita antud video postitaja kohta, sest vähemalt mina ei näe selles videos ei midagi enamat,kui näljase pedofiilist isase suvist soovunelmat! Sorry,kui kedagi solvasin.
Ja lugedes teema pealkirja,siis,kui seal ka muusikat oli?,siis kas ja kuivõrd see Täheldamatu oli?
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
25.04.2019 at 18:41
quote:Julgeks väita,et su vanusega on kõik kõige paremas korras ja samuti ka seksuaalse orjentaisiooniga st.oled täiesti normaalne hetero mees,mida aga ei julgeks väita antud video postitaja kohta, sest vähemalt mina ei näe selles videos ei midagi enamat,kui näljase pedofiilist isase suvist soovunelmat! Sorry,kui kedagi solvasin.
Ja lugedes teema pealkirja,siis,kui seal ka muusikat oli?,siis kas ja kuivõrd see Täheldamatu oli?
Huvitav. Ma valisin selle loo oma pulmavideo (abiellusin vastassugupoole esindajaga) taustamuusikaks. Väga äge on.
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
25.04.2019 at 19:05
quote:Julgeks väita,et su vanusega on kõik kõige paremas korras ja samuti ka seksuaalse orjentaisiooniga st.oled täiesti normaalne hetero mees,mida aga ei julgeks väita antud video postitaja kohta, sest vähemalt mina ei näe selles videos ei midagi enamat,kui näljase pedofiilist isase suvist soovunelmat! Sorry,kui kedagi solvasin.
Huvitav. Ma valisin selle loo oma pulmavideo (abiellusin vastassugupoole esindajaga) taustamuusikaks. Väga äge on.
See oli lihtsalt minu isiklik arvamus antud videost ja võimalik,et teatud kontekstis lugu kuulata ilma antud videot vaatamatta ongi äge!
25.04.2019 at 19:16
Täheldematu :) muusikaMnjah, enne oli väidetavalt mänguväljakutel silt "no kids w.o. adults" aga nüüd on "no adults w.o. kids".
Ei ole normaalne näha pedofiiliat suvalises lastepildis. Ühiskond on kuidagi hüsteeriline.
Aga et tuua õigele lainele tagasi inimesed siis
Joel Tammik – Neutuva
ja selle leiab üleeelmise nädala Vibratsiooni playlistist.
25.04.2019 at 19:31
quote:madis: Mnjah, enne oli väidetavalt mänguväljakutel silt "no kids w.o. adults" aga nüüd on "no adults w.o. kids".
Ei ole normaalne näha pedofiiliat suvalises lastepildis. Ühiskond on kuidagi hüsteeriline.
Aga et tuua õigele lainele tagasi inimesed siis
Joel Tammik – Neutuva
ja selle leiab üleeelmise nädala Vibratsiooni playlistist.
quote:Yll: video postitaja kohta, sest vähemalt mina ei näe selles videos ei midagi enamat,kui näljase pedofiilist isase suvist soovunelmat! Sorry,kui kedagi solvasin.
Usun ,et seda videot Sa lõpuni ei vaadanud, seal selle loo point ongi. Ehk tunned isegi ennast, seal ära. Maitse asi.
Yll randa suvel ära kindlasti mine, see on kohutav, mis seal toimub.
26.04.2019 at 18:02
1 edit. Last edited 26.04.2019 at 18:45 by gretzky (Moderator)
Täheldematu :) muusikaPakkuda müügiks 1 Metallica pilet.
Sõber ei resideeru hetkel eestis ja ei saa tulla, kahju on piletit raisku lasta.
Tasuta kaasa Viin-Tallinn-Viin lennupilet
Aivar 5023563
17.07.2019 at 08:04