Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Otsime filmivõtteks Ameerika puksiirautot Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
olen Hendrik Krinal ja kirjutan Münchhausen Productionsist. Oleme hetkel ettevalmistamas täispika õudusfilmi võtteid.
Ühe stseeni jaoks on meil tarvis Ameerika puksiirautot stiilis filmist "Wrong turn". Lisan kirja lõppu ka mõned stiilinäited, et millist autot me otsime.
Auto puhul on oluline, et ta näeks välja hirmuäratav ja tugev. Tähtis on, et tal oleks vints ja KONKS.
Tähtis on ka see, et ta ka tegelikult oleks töökorras ja oleks võimeline suurel kiirusel (ca 65km/h) vedama enda järel Volvo 245-te.
Tegemist on kaskadöörivõttega, kus puksiir kihutab ja tal on slepis meie peategelaste Volvo. Võtet koordineerib professionaalne kaskadöör.
Vaja oleks seda autot 7-10 päevaks ja praegune orienteeruv ajavahemik jääb oktoobri keskpaika. Konkreetsemad kuupäevad on veel selgumisel.
Võte toimub Lahemaa kandis.
Kui kellegil on selline auto või kui keegi oskab soovitada kedagi, kellel on, siis andke kindlasti teada ja siis saab juba detailsemalt arutada. Olen abi eest väga tänulik.
Lugupidamisega,
Hendrik Krinal
55571797
hendrik@munchhausen.ee
Otsime filmivõtteks Ameerika puksiirautotViimasel lingil mul küll pilti ei näita aga Haapsalus oli sellel suvel ju ka üks mattmust aparaat ringi liikumas:
08.09.2015 at 21:34
Otsime filmivõtteks Ameerika puksiirautotMa olen linnavahel miskit Fordi puksiiri liikumas näinud, kahjuks ei mäleta mis ettevõtte masinaga tegu oli.
Buick Electra 86
Ford Mustang 97
Chrysler PT Cruiser enda piinamiseks
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
08.09.2015 at 21:40