| Poster |
Message |
PTC
|
Liiv küljekarbist välja
Peale liivapritsi muutusid camaro küljekarbid liivahoidlateks. Kuidas see nüüd sealt välja saada? Pole tegu ka talveautoga millel väljapudenev liivarada annaks miskit lisapidamist või nii. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
08.12.2014 at 21:43 |
|
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
franz125 |
Liiv küljekarbist välja
Õhu abil see sinna läks, vast tuleb välja ka. |
08.12.2014 at 22:40 |
1 edit. Last edited 08.12.2014 at 22:40 by franz125
|
ramman |
Liiv küljekarbist välja
Ise üritaks tolmuimejaga. See on ju kuiv liiv ja peaks suht hästi alluma tolmuimejale. Pane paberteibiga peenem (sõrmejämedune näiteks) voolik tolmuimeja otsiku külge ja siis peaks ka liiva sealt kätte saama, kuhu tavalise otsikuga ei mahu/ulatu. Viimase tolmu peaks õhuga välja lööma küll, kui igast ligipääsetavast kohast ''sussutada''. Kohe õhuga alustades teed enda ja auto ümber esiteks jubeda tolmupilve ja mingi ports liiva võib hakata edasi-tagasi liikuma piki karpi, selle asemel, et välja tulla. |
08.12.2014 at 22:58 |
|
wagoneer |
Liiv küljekarbist välja
Mina tavaliselt kasutanud tööstuslikku tolmuimejat millel otsa pandud miskit äkki 10mm õhuvoolik.
See eeldab küll vahest mõne olemasoleva avause suurendamist sinnani,et voolik sisse mahuks või uue ava loomist.Suruõhuga saab viimast tolmu välja ajada, aga ka siis on hea kui ühest august imur sees on. Muidu ajad seda jama lihtsalt ringi karbis. Mul olemas 15mm avale kummipunnid. Nii,et vajadusel olen ava teinud siis 15mm ja hiljem punn ette.
Need avad on ka hiljem vajalikud korralikult korrosiooni tõrje tegemiseks.
PS! kuna järve autopood uksed sulges,siis kus kohast nüüd erinevate mõõtudega kummipunne leida oleks võimalik??
Dodge Charger Super Bee 71´
International Harvester Travelette C-120 61´Sõidab
Mitsubishi Colt Lancet 76` |
09.12.2014 at 12:06 |
|
DevilDeVille
|
Liiv küljekarbist välja
quote: wagoneer:
PS! kuna järve autopood uksed sulges,siis kus kohast nüüd erinevate mõõtudega kummipunne leida oleks võimalik??
Mina olen inbreederite jebaist tellind:
http://www.ebay.co.uk/sch/Vehicle-Parts-Accessories-/131090/i.html?_from=R40&_nkw=body+plug
Kui aega rohkem, siis kannatab vast mikistanist tirida sootuks paremate indadega.
09.12.2014 at 12:24 |
|