Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Vigurmakaroni sarnane Kardaan Mark VIII
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Vigurmakaroni sarnane Kardaan Mark VIII  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Poster Message
Pets Pets

Vigurmakaroni sarnane Kardaan Mark VIII
Õhtust.Selline asi siis juhtus.
Mark VIII .. pärast auto kohalt võttu st.sõidu alustamist ..(deformeerus) alumiinumist kardaan (selle avastasime alles pärast,auto ülestõstmist, mis juhtunud on.). Ausalt, kätt südamele pannes täielik šokk.ma ei ole elus sellist jama näinud.. (Ilmselt Raskem Jalg. Tähelepanematus Või lihtsalt oskamatus.) Ei TEA! vanarahvas ütleb, kus on, sinna tuleb juurde ja antakse niipalju, kui kanda suudad, tegelikult meeletult kahju ..südamest kohe.(Pärast telefonikõne Mihklile,kes võttis appi Vastutulelikud ja mõistlikud Sõbrad, Edeku nõuanded. Sai tunni aja jooksul Auto Evakuaator , remondi baasi jne ...super asjalik ja kiire).

Tahan eraldi ära märkida, kes mulle appi tõttasid, ja mind aitasid .. Mihkel!!!! sinu Head ja Vastutulelikud Sõbrad, Edek samuti Toivo!! Head sõbrad, kui selle Lincolni korda saame..siis Õllelaud on minu poolt....

30.10.2014 at 21:59
2 edits. Last edited 30.10.2014 at 22:13 by Pets Pets
mrtn
Sul oli korraga kõikide heade asjade kokkulangemine ju: rämedalt väänet, piisavalt pidamist ja tuju vajutada.

30.10.2014 at 22:21
dodge525
quote:
Pets Pets: Niisiis olen antud hetkel hästi toimiva Mark VIII omanik!!!

No see käis küll kähku- aga asi siis selge, kui enda jaoks vaja siis vähemalt saad kohe õige asja alla kruvida ja seoses sellega ka palju muud üle vaadata. Jõudu ja jaksu...

30.10.2014 at 22:23
Madlobster
Mootor ja kast on seega korras :finger

30.10.2014 at 22:46
inc13

Pane siis pilt ka sellest makaronis,oleks huvitav näha sellist asja.

02.11.2014 at 17:38
kareelius
Üldiselt võiks proovida natuke kainema peaga postitada, kui kardaanist juba "südamest kahju" on

02.11.2014 at 19:35
2 edits. Last edited 02.11.2014 at 19:38 by kareelius
Pets Pets

Sorry, mis ma sulle Kareelius ikka oskan selle kaine või purjus peaga postituse peale õelda, eks me kõik ole tegelikult ju inimesed oma emotsioonide, nõrkuste ja tugevusega või mida iganes. Ju oli see minu jaoks väga ebameeldiv olukord ja sellest ka selline Purjus emotsioon. Märkus on mõistlik ja apsekteerin. Kuigi ausalt õeldes .......... saade ise aru!!!!

06.11.2014 at 22:27
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Vigurmakaroni sarnane Kardaan Mark VIII  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2026.