| Poster |
Message |
otsiabi
|
Lock right luku installeerimine
installeerisin moparile uue richmondi lock right sillaluku. ilmselt oskamatusest ei toimeta see nii nagu peaks - st keerates on differ koguaeg lukus. kas on pealinnas keegi kes võtaks selle vaevaks ja paneks selle tööle, sest endal said teadmised ja isu otsa? samuti jäi differ undama. või leidub keegi kelle valvsa pilgu ja õpetussõnade all seda taha saaks?youtube'st ja google'st on mul juba üledoos
'86 STW |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
02.10.2014 at 23:44 |
|
DevilDeVille
|
Karbis olevat juhist järgides pole seda võimalik valesti sisse panna. Undamist ka justkui ei saa põhjustada.
02.10.2014 at 23:47 |
|
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
hirax
|
Noh mina olen nendest locker-itest aru saanud nii, et kui keerates on vedu taga siis peabki lukus olema. Mu meelest on igal pool öeldud, et locker-iga sõites tuleb "ümber õppida" oma sõidustiil. See tähendab, et kurve tuleb läbida "hooga", ehk gaasipedaali vajutamata (inetrsiga). Niipea kui vedu taha tuleb on ka locker lukus.
Parandage mind kui ma eksin.
Näiteks siit lehelt:
quote: These locker are automatic locking differentials designed to lock both wheels of the axle automatically with power input, when forward or reverse torque is applied, so that both wheels are providing 100% power to the wheels and creating essentially a "spool" that solidly connects the axle shafts together. When torque is not being applied, the locker is allowed to unlock, permitting a differentiation variance in wheel speed while negotiating turns.
Ülekande undamise kohta on minu meelest väga põhjalike põhimõtteliste seletustega leht see: http://www.pirate4x4.com/tech/billavista/Gear_Setup/
EDIT: Seoses undamisega, minu arust täiesti oodatav olukord, et peale mingi "bolt on" jupi vahetust on hambumine võsas ja sild undab. Mitte kunagi ei ole see uus "bolt on" jublakas sajandiku täpsusega sama mõõtu, kui su eelmine sissetöötanud jublakas. Alati peale millegi vahetust tuleb hambumine uuesti nullist paika saada. On ju olnud juttu sellestki, et undamine hakkas ainult peale silla juppide lahtivõtmist ja puhastamist. Kuigi ei ole vahetatud sillas ühtegi juppi.
Veelkord, ma võin seoses isiklike halbade juhuste kokkusattumisena siin nüüd lolli juttu ka ajada, sest mul kogemused rohkem laevade reduktoritega, aga üks undav tagasild vajab tulevikus omal ka tegemist 
02.10.2014 at 00:47 |
2 edits. Last edited 02.10.2014 at 01:09 by hirax
|
Olds
|
Undamises pole midagi imelikku kui taldrik ja tigu pole paika reguleeritud, selleks pole palju vaja et sellega eksida. Ega muidu silla paikaajamisega vaid vähesed töökojad hakkama saavad 
03.10.2014 at 07:51 |
1 edit. Last edited 03.10.2014 at 07:52 by Olds
|
DevilDeVille
|
quote: hirax:
EDIT: Seoses undamisega, minu arust täiesti oodatav olukord, et peale mingi "bolt on" jupi vahetust on hambumine võsas ja sild undab. Mitte kunagi ei ole see uus "bolt on" jublakas sajandiku täpsusega sama mõõtu, kui su eelmine sissetöötanud jublakas. Alati peale millegi vahetust tuleb hambumine uuesti nullist paika saada. On ju olnud juttu sellestki, et undamine hakkas ainult peale silla juppide lahtivõtmist ja puhastamist. Kuigi ei ole vahetatud sillas ühtegi juppi.
Veelkord, ma võin seoses isiklike halbade juhuste kokkusattumisena siin nüüd lolli juttu ka ajada, sest mul kogemused rohkem laevade reduktoritega, aga üks undav tagasild vajab tulevikus omal ka tegemist 
Kõnealuse luku install ei puuduta midagi sellist, mis saaks tingida undamist. Kui just mingil seletamatul põhjusel pole taldrikut ja käbi näppinud.
03.10.2014 at 08:21 |
|
otsiabi
|
taldrik sai reguleerimiseks korra maha võetud küll kuna ennem undas ka veidi. nüüd on see undamine kordades hullem. värviga mässates sai sätitud aga nagu tõdeda tuleb, siis läks asi hullemaks..
keerates peaks lukk nn läbi libisema e. siis klõpsudes neid hambaid üle viskama ühelt poolt.
endiselt jääb küsimus, kas on kilulinnas keegi reaalsete kogemustega, kes käed külge paneks või samas ruumis oma nõuga abiks oleks? pean silmas sh ka diffri regulli.
'86 STW |
03.10.2014 at 08:40 |
1 edit. Last edited 03.10.2014 at 13:04 by otsiabi
|
DevilDeVille
|
Olen ise paigaldanud Powertrax-i (mille tööpõhimõte sama) ja ei oskaks kõrval seisteski muud soovitada, kui et karbis oleva juhise järgi paigaldades on võimatu midagi valesti teha.
03.10.2014 at 09:40 |
|