Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Õlifiltreerijad - puust ja punaseks
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Õlifiltreerijad - puust ja punaseks   1 2  
Poster Message
DevilDeVille

Õlifiltreerijad - puust ja punaseks
Nuh, ma olen tegelikult suhteliselt kriitiliselt meelestatud igasuguste asjade suhtes, selles võtmes, et ega niisama lambist midagi ei usu. Oma silmi seevastu usun. Ja kui need silmad näevad, et samalt liinilt tulevad erinevate tootjate kirjadega vaadid, siis ilmselt nad sealt ka tulevad. Tänapäeva majanduslikus reaalsuses on optimeerimine vägagi paljudes valdkondades laialtlevinud lahendus. Ja et kellelgi ei tekiks mingeid väärarusaamasid - määrdeainete müügiga pole ma enam aastaid seotud ja ise kasutan oma erinevates liikurites päris mitemete tootjate produkte. Vastavalt vajadusele ja kättesaadavusele Liqui Moly, Q8, Texaco, Gulf, Addinol, Valvoline, Castrol jne.

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
18.05.2014 at 10:31
_siim_
Õlifiltreerijad - puust ja punaseks
Ega õhufiltri kvaliteedist enne aru ei saagi kui sama marki filtriga on läbinud üks auto ntx 100tkm ja teine auto teise tootja omaga,mõlemas sama õli ja samad välbad,siis mootor lahti ja mõõtma silindreid jne...

Ise olen näinud paar korda stock turbomootoritel kui filter on toru ette kägarasse kokku imetud,kindlasti on seal mänginud rolli niiskus ja kehvem kvaliteet.

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
18.05.2014 at 12:07
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Õlifiltreerijad - puust ja punaseks   1 2  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2026.