| Poster |
Message |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
marxkoll |
5,7 chevi mootori üleujutus
Tervist, mure siis selles et tapab 5,7 bensuka kűttega ära kui mootor soojeneb! Kűlmalt töötab soojalt sureb välja! Mootor peaks olema 5,7 ja 180 kw ja masin aastast 87! Et siis küsimus tarkadele- mis seda võib põhjustada? |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
22.04.2014 at 16:41 |
1 edit. Last edited 27.04.2014 at 20:50 by Vanaisa (Moderator)
|
marxkoll |
Tekkis siis pika seismise käigus kui oli seisnud nii paar kuud! Jagaja võtsin lahti oli suht roheline ja puhastasin selle! Arvan et viga kuskil sissepritse süsteemis, aga kus pole aimugi! |
22.04.2014 at 18:20 |
|
90Deville
|
Temperatuuriandur ehk, asub termostaadi körval mootori peal. Vöta pistik lahti ja vaata kas siis jääb toimima.
22.04.2014 at 18:47 |
|
Sillakas |
Jändasin/jändan siin ise sama probleemiga. Kahtlustasin ise ka seda kurikuulsat temperatuuriandurit, aga mul ei muutnud pistiku lahti võtmine midagi. Mul oli nimelt nii, et külmalt käima, käib ca 10 minutit ja siis sureb ära nagu keegi keeraks lihtsalt süüte välja. Siis sai vahel käima nii kui gaasi põhjas hoida. Mingi aeg aga ei läinud üldse enam ja siis vaatasin, et säde kadunud. Võtsin vändaanduri maha, puhastasin ja panin korra külmkappi. Pärast külge tagasi ja käis laksust. Täna sai tutikas andur külge. Nüüd on mul nii, et enam ära ei koole, sõidab ilusti, aga kui soojast peast välja suretada siis saab ainult nii käima, et gaas põhja. Külmkäivituse korral on segu alguses rikas, aga soojaks käib siis ok. Kui ma eksin siis ärge lööge, aga gaas põhjas käivitades lükkab aju pihustid 100% avatuks? Lambda kalab või ikkagi temp. andur? Minu nõuanne on esmalt sädet kontrollida kui ära kooleb ja sealt siis edasi liikuda. |
23.04.2014 at 12:16 |
|
marxkoll |
Tuttav teema! Olen masinast hetkel ise eemal aga proovin kindlasti! Uritan leida lahendust ja tarkust ise veel enne kui lammutama hakkan, kui surema hakkab siis sumpast hakkab ajama musta ja veits veel kaib ja siis koik! Alguses hakkas vahem jaurama ja ei kaivitunud enam soojalt! Nuud ei toota enam uldse soojalt! |
23.04.2014 at 13:31 |
|
Sillakas |
Mul nüüd selgus majas. Nimelt oli mul kaks andurit üsna ühel ajal saba andnud. Uus vändaandur lahendas kadunud sädeme probleemi. Soojalt mitte käivitumine lahenes temp-i anduri lahti ühendamisega. Nüüd läheb soojast peast ka laksust käima. Sinu sümptomitega soovitan sul samuti esmalt see temperatuuriandur üle vaadata. |
23.04.2014 at 19:34 |
|
marxkoll |
Kust sa need andurid hankisid? |
27.04.2014 at 19:55 |
|
DevilDeVille
|
Kaubandusvõrgus ikka müüakse - kohapeal kõik olemasolevad vendorid ja mikimaal ikka jebai ning rockauto.
27.04.2014 at 20:25 |
|