Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Astro pihustid
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Astro pihustid  
Poster Message
ksound

Astro pihustid
Tere!
Kas tasub 4,3 Vortec mootorile panna uuemat tüüpi pihustid? Need millel on elektrooniline klapp kollektori augus, mitte ämbliku keskkonsoolis. On kellegil kogemusi?

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
03.03.2014 at 23:16
Astro-97

Astro pihustid
quote:
ksound: Tere!
Kas tasub 4,3 Vortec mootorile panna uuemat tüüpi pihustid? Need millel on elektrooniline klapp kollektori augus, mitte ämbliku keskkonsoolis. On kellegil kogemusi?

kogemusi pole, kuid niipalju et AB-s maksin komplekti eest 350euri ja töötab kui uus jälle. usarauas kirjas ka.. muid asju kas on mõtet toppida sinna, ma ei tea :)

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
04.03.2014 at 16:21
sqirrel

Astro pihustid
Ma jälle küsiks, et mis olemasolevatel viga on?

04.03.2014 at 16:34
ksound

Astro pihustid
Vanad pihustid ei tööta korralikult. Lehvikud on erinevad, silma järgi vaadates. Korra ka puhastatud neid kui moto kapitaalremondis oli. Samuti mõned lekivad ja tekitavad ebaühtlast tööd. Uurin seda sellepärast et kui on vaja vahetada neid, siis ehk panna uuemad. Aastast 96 ongi 4,3 mootoritel kahte sorti pihustid. Minul ka 96 aasta pill aga sees vanemat tüüpi pihustid. Internetis kiidetakse uusi pihusteid aga äkki tuleb seda võtta kui reklaami. Uued ka kallimad kui vana tüüp.
Loodan et minu plaan on arusaadav.

04.03.2014 at 20:47
ksound

Astro pihustid
quote:
Astro-97:
quote:
ksound: Tere!

kogemusi pole, kuid niipalju et AB-s maksin komplekti eest 350euri ja töötab kui uus jälle. usarauas kirjas ka.. muid asju kas on mõtet toppida sinna, ma ei tea :)

Vaatasin Usarauast pihustivahetusjuttu. Seal ju pildil ilusti uuemad pihustid näidatud ja ka vanemad. Niiet sama asja tegid mis minagi plaanin. :)

04.03.2014 at 20:54
Astro-97

Astro pihustid
oh kurja...ma väga vabandan sinu ees, ma ei osanudki tol ajal nagu tähelepanu pöörata neile suures vahetustuhinas ja ostus.
nagu piltidelt näha, siis tõesti on vahe sees...
veelkord sorry minu tähelepandamatuse ees :rollin

04.03.2014 at 21:31
ksound

Astro pihustid
quote:
Astro-97: oh kurja...ma väga vabandan sinu ees, ma ei osanudki tol ajal nagu tähelepanu pöörata neile suures vahetustuhinas ja ostus.
nagu piltidelt näha, siis tõesti on vahe sees...
veelkord sorry minu tähelepandamatuse ees :rollin
Juhtub! :)
Nagu aru sain toimetavad need hästi. Teen juba hinnapäringuid, paras kirves nende hind muidugi. Vana tüübi pihustid on odavamad.

04.03.2014 at 22:28
franz125
Astro pihustid
Vanale ämblikule saab ka ainult uued otsad panna Astrosafari foorumis seda kajastatud küllaga.

05.03.2014 at 20:06
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Astro pihustid  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2026.