| Poster |
Message |
Timo
|
Kõik scanneritest, OBD I ja OBD II
Endalgi juba tükk aega mõte olnud endale OBD scanner soetada, mis ka töötaks. Iga kord, kui vaja, siis kirun jälle ennast, et pole ikka soetanud.
Niisiis kas keegi oskab soovitada/omab korralikku, odavama otsa scannerit, mis vastaks järgnevatele tingimustele:
1) Loeb nii OBD, kui ka OBD II´te
2) Tunnistab nii USA, kui euro masinaid
3) Loeb kõik koodid ilusti välja, nullib
4) Suudab reaalajas diagnostikat teha (kuvab sensorite väärtusi reaalajas j.n.e)
5) Saab ligi nii mootori, kasti, ABS´i j.n.e juhtmoodulitele
6) Ühildub mõne kättesaadava ja tasuta/odava softiga.
Igal pool on näha scannereid/softi, mis ühte asja kuidagi tunnistavad, teisega ei saa üldse hakkama, kolmandaga paneb villast. Ja kuna mulle järjest enam tundub, et Eesti remondikohad ei taha, ei suuda, ei saa kvaliteetset diagnostikat teha ja oskavad ainult 35+ EURi tunnis küsida, mitte millegi eest, siis tuleb see jurakas endale ise soetada. Enamasti kipub asi siiski vist ajapuuduse, oskamatuse ja viitsimise taha jääma remondikohtades.
Ise olen pikemalt kokku puutunud ühe rasketehnika tootja ja nende tehase poolse diagnostikaseadmetega, mis pehmelt öeldes jätsid kohati oma võimalustega ikka suu lahti, kui oli tahtmist ja suutsid kogu asja endale selgeks teha.
Kahjuks sõidukate poole pealt nii palju kogemust pole ja äkki oskabki siis keegi soovitada parimat hinna/kvaliteedi/töötamise suhtega scanneri/tarkvara kombot.
Parimat, Timo!
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
04.01.2014 at 16:01 |
|
antennimees
|
Kõik scanneritest, OBD I ja OBD II
quote: Timo: Endalgi juba tükk aega mõte olnud endale OBD scanner soetada, mis ka töötaks. Iga kord, kui vaja, siis kirun jälle ennast, et pole ikka soetanud.
Niisiis kas keegi oskab soovitada/omab korralikku, odavama otsa scannerit, mis vastaks järgnevatele tingimustele:
1) Loeb nii OBD, kui ka OBD II´te
2) Tunnistab nii USA, kui euro masinaid
3) Loeb kõik koodid ilusti välja, nullib
4) Suudab reaalajas diagnostikat teha (kuvab sensorite väärtusi reaalajas j.n.e)
5) Saab ligi nii mootori, kasti, ABS´i j.n.e juhtmoodulitele
6) Ühildub mõne kättesaadava ja tasuta/odava softiga.
Igal pool on näha scannereid/softi, mis ühte asja kuidagi tunnistavad, teisega ei saa üldse hakkama, kolmandaga paneb villast. Ja kuna mulle järjest enam tundub, et Eesti remondikohad ei taha, ei suuda, ei saa kvaliteetset diagnostikat teha ja oskavad ainult 35+ EURi tunnis küsida, mitte millegi eest, siis tuleb see jurakas endale ise soetada. Enamasti kipub asi siiski vist ajapuuduse, oskamatuse ja viitsimise taha jääma remondikohtades.
Ise olen pikemalt kokku puutunud ühe rasketehnika tootja ja nende tehase poolse diagnostikaseadmetega, mis pehmelt öeldes jätsid kohati oma võimalustega ikka suu lahti, kui oli tahtmist ja suutsid kogu asja endale selgeks teha.
Kahjuks sõidukate poole pealt nii palju kogemust pole ja äkki oskabki siis keegi soovitada parimat hinna/kvaliteedi/töötamise suhtega scanneri/tarkvara kombot.
Parimat, Timo!
Kuna sa tahad peale mootori aju ka mujale sisse saada ja veel ka euro autodesse siis läheb ring ikka väga kitsaks. Mul on pakkuda MPSI pro link 9000 skanner siin teemas. Välja näeb selline. Sellele on ebay'st võimalik igasugu kassette juurde osta. Helista ja räägime ning ma saan sulle ka hinnaga vastu tulla kuna ta mul täiesti tühja seisab.
04.01.2014 at 19:43 |
|
|