Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Death Wobble (Grand Chero 2004)
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Death Wobble (Grand Chero 2004)  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Poster Message
madis
Death Wobble (Grand Chero 2004)
http://www.kevinsoffroad.com/how-to-fix-your-own-death-wobble/#comment-25170

Vahel august läbi sõites rool laperdab vasakule-paremale. Viimati, sõites ringteelt maha ja rattaga üle "kareda riba", laperdas nii hullusti et viisin auto koju tagasi ja võtsin teise. See juhtus PEALE rooliamordi vahetust. Sõites on roolis natuke "kare" tunne ning rool kisub kergelt paremale.

Et selline tore lugu. Ma olen selle probleemiga käinud kahes teeninduses kokku 7 korda vist ja kasu ei midagi. Viimati vahetati rooliamort (on õige termin ?). Puksid VÄIDETAVALT korras ainult et peale iga käimist "midagi pingutati ja vahetati ja silda reguleeriti" jne jne.

Kas on siinkandis mõni normaalne ja VASTUTUSTUNDLIK remondimees kes saab aru et rool on VÄGA OLULINE sõlm autol.

Palun soovitage. Ei tahaks mingi krdi katsejänes olla rohkem. Ma ei usu et ma eestis ainuke olen selle probleemiga, kuna see viga pidi paljudel 4x4 mudelitel olema...

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
24.08.2013 at 16:44
2 edits. Last edited 24.08.2013 at 16:46 by madis
Saabotska

Olen kunagi sellist probleemi näinud ühel jaapani masinal, põhjus - käändtelje laagrid/puksid olid omadega õhtal

24.08.2013 at 17:36
viva
Kas selline lihtne asi nagu rehvide tasakaalustamine on tehtud? Samuti on taolisi asju ette tulnud odavamapoolsete "rooliamortidega". Kindlasti ei soovita kasutada Crowni oma.
Kunagi tekkis DW ühele WJ diislile(2.7) peale seda, kui track bar pandi eksikombel bensiinimudeli oma. Diislil on track bar jämedam.

24.08.2013 at 18:25
Astro SS
Seda võib põhjustada: rattalaagrid, zarniirid, roolikarp, rooliotsad, õõtshoovapuksid, trackbar

Hea rooliamort vähendab mõju ,kuid ei ole põhjuseks

24.08.2013 at 19:06
madis
Rehvid on _väidetavalt_ tasakaalustatud. Seda et amort ei ole põhjus, hakkasin ise ka kahtlustama.

Ma ei saa aru kas mul on ainuke chero eestis, vähemalt Silberis käies jääb küll selline mulje.

24.08.2013 at 20:03
partel

quote:
madis:See juhtus PEALE rooliamordi vahetust.
Rooliamordivõhikule kohaselt tõenäoliselt loll mõte, aga kas amort võib "liiga pehme" olla?

25.08.2013 at 08:42
_siim_
Ja silber on viimane koht kuhu oma auto viia.

25.08.2013 at 14:19
kulgur
quote:
Astro SS: Seda võib põhjustada: rattalaagrid, zarniirid, roolikarp, rooliotsad, õõtshoovapuksid, trackbar

Hea rooliamort vähendab mõju ,kuid ei ole põhjuseks

Jagan siis oma kogemust analoogse asjaga. Autoks oli Jeep GC 95a. 5,2l. Korralikult hooldatud ja hoitud auto sõitis kui Miška, kuid kodu lähedal maanteel on üks koht kus asfalt on üles paisunud.( nagu mutt oleks alt läbi ajanud) Iga kord kui sealt üle sai sõita lõi ühe ratta meeletult resonantsi, üldjuhul juhi poolse. Hoolega sai kõik liigendid üle kontrollitud ja igaks juhuks ka pritsiga üle käidud. Otsest lõtku või vigast liigendit ei tuvastanud, kuid määrimine aitas.(jeepil kõik munakad määritavad) Nii pool aastat sai edasi sõidetud ja selle koha peal hoogu veidi maha võetud, kui algasid samad probleemid. Lahenduse sain kui vahetasin ära " Track bar"-i See keskmine munakas oligi omadega õhtal, all loksutades ei liikunud miski, kuid kui vars maas, siis munakas loksus ikka meeletult. Lase kõik munakad üle kontrollida nii, et rattad on maast lahti ja mõne kohapeal peab ka natuke rohkem jõudu kasutama. Ehk on abiks.

25.08.2013 at 21:36
Kummipuru

Minul Ram-iga aitas Track-bar ja rooliamordi vahetus.
Soovitaks veel kontrollida kas see uus rooliamort ikka toimib korrlikult.
Praaki jagub kahjuks igale poole.

25.08.2013 at 21:58
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Death Wobble (Grand Chero 2004)  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2026.