Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - K: Kust Võiks leida Õhutusnipleid (ameeriklasele)
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : K: Kust Võiks leida Õhutusnipleid (ameeriklasele)  
Poster Message
Tyymiiz

K: Kust Võiks leida Õhutusnipleid (ameeriklasele)
Tervist Kaaskodanikud kas keegi oskaks soovitada kust võiks leida Õhutusnipleid ameeriklasele. Täpsemalt otsin just Chevy astrole 90a mudelile. Sobib ka varjant kui keegi hakkab oma masinat kaalule saatma koos piduri supportitega, et saaksin sealt need mahakeerata. mul endaomad olid katki keeratud sisse ja pidin väljapuurima seega ei oska ma mõõte öelda aga tundub, et tegu on tollkeermega.

Ette tänades ja Parimat soovides Tyymiiz!

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
30.05.2013 at 15:35
rabakana

us parts

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
30.05.2013 at 18:35
Tyymiiz

us-partsust ma küsisin siis väideti, et ei ole ainult on tihendid (so called -remontkomplekt)

30.05.2013 at 19:39
sqirrel

Vidina nimi peaks olema "caliper bleeder screw" ja rockauto andmetel on ta mõõdud M10x1,5 length 29,4mm.
Küsi teistest pealinna usakate teenindustest ka... Idee poolest remondiga tegelevatel asutustel võiks ju midagi olemas olla. Karta on, et tegemist on kulukaubaga.

30.05.2013 at 19:55
franz125
96.a. Astrol tagumised olid vähemalt 8x1.25(trummel)Rockauto andis päris palju erinevaid mõõtusi.

30.05.2013 at 21:13
berg_CSG

Kui siit lehelt õige mõõduga asi silma hakkab, siis pöördu Automeistrisse. Müüvad ka piduritoru otsi kõiksugustes mõõtudes.

30.05.2013 at 22:26
rabakana

Hmm..pärnus sain need lausa letikaubana, ei mäleta kas pakuti mitut mõõtu ja haarasin erinevaid kaasa..aga väga lihtsalt lahenes igatahes!

quote:
Tyymiiz: us-partsust ma küsisin siis väideti, et ei ole ainult on tihendid (so called -remontkomplekt)

31.05.2013 at 07:35
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : K: Kust Võiks leida Õhutusnipleid (ameeriklasele)  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2026.