Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - astro kütusekulu
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : astro kütusekulu   1 2  
Poster Message
astro94

astro kütusekulu
Minu olnud neid päris mitmeid
Esimene AWD 91a kulu oli kusagil 15 kanti
Teine esialgselt 4,3l siis oli talvel kulu 14-15l,hiljem sai uue mootori 5,7 ja siis oli suve kulu 17l
Kolmas oli Safari 96a isend,mille linnakulu oli talvel 13 suvel 12 ja maantee alla 10l
Enamus ajast liigun 97% linn 3% maantee

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
27.01.2013 at 22:10
krss

astro kütusekulu
quote:
jan22: Suurema lume või libedusega on mu suburbanil küttekulu veel 15% kasvanud, sõidan enamuse ajast 4x4(4H või 4L oleneb vajadusest) veoga, et pole ju mõtet rattaid niisama ringi lasta. Ummikutes podiseses sama lugu, kütust läheb aga ise seisad pea paigal, noh 25km/h läbi kesklinna. Tavaliselt sõidan töölt kodu 30minutiga, mõned korrad on sama maa õnnestunud läbida 1,5 tunniga. Kui talvine küttekulu võrreldes suvisega on 15-25% suurem siis on see normaalne aga 60% ja rohkem on ikka natuke palju.
Kõik vahetamist vajavad asjad said vahetatud, aga kulu ei muutunud. Linnas reipa sõidustiiliga talvel ikka 17 kanti (libedatel ristmikel 4 ratast all ringi), suvel ca 15. Eelmise omaniku sõnad, et 10st võin maanteel unistama jäädagi, leidsid kinnitust ühel eurotripil, mille keskmine tuli püsikaga sõites 10.5l/100km. Õe Grand Voyager 3.3 AWD võtab linnavahel sisuliselt sama palju, kuid maanteel saan ma tema autoga hakkama alla 8, mis on nii suure rauakolaka kohta ikka väga eeskujulik number. Tema autol pole muidugi ka mingeid katusekõrgendusi. Kunagi oli tööautoks uus Grand Voyager 3.8 AWD, kuid see oli linnas isegi vanast AWD Astrost janusem, maanteekulu pikkade otste puudumise tõttu mõõta ei õnnestunud.

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
29.01.2013 at 10:14
venture001
astro kütusekulu
mina oma 90 aasta asrtoga olen saanud keskniseks 10 .6 sajale tõsi tegemist on tagaveolisega ja sõites mööda helsingi ringteid

31.01.2013 at 14:21
Timo

astro kütusekulu
´96 AWD astro eelmine talv keskmine 15. Ei ole enda meelest raske jalaga. Alla selle oleks minu meelest ka palju palutud kolakalt, mille aerodünaamika on nagu lauda uksel, tühimass 2,1 tonni ja neli ratast kraabivad.
Need 10 liitri jutud kuuluvad ikka räige ulme valdkonda. No võibolla tuulevaba ilmaga, ideaalse asfaldiga, tühjalt pikka otsa pannes. Praeguse ´95 AWD Astroga pole veel niipalju proovida saanud, et oskaks keskmist öelda :D .

05.02.2013 at 22:53
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : astro kütusekulu   1 2  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2026.