| Poster |
Message |
mix112
|
chevy trans sport k.kast
Teab keegi milline tagaveduse kast hakkab 3400 mootori otsa?
Ette tänades Mikk |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
01.11.2012 at 23:33 |
|
90Deville
|
chevy trans sport k.kast
4L60
02.11.2012 at 07:57 |
|
mix112
|
chevy trans sport k.kast
Tänud.
Kui kellelgi vedeleb kuskil siis võib julgelt pakkuda.
|
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
02.11.2012 at 17:58 |
|
DevilDeVille
|
chevy trans sport k.kast
esimene küsimus peaks olema, et miks ma üldse tahan midagi teha surnultsündinud 3400 jõu(etuse)allikaga.
02.11.2012 at 18:06 |
|
mix112
|
chevy trans sport k.kast
mootor läheb peale mossele. ma usun et see 3400 ei ole nii jõuetu kui mosse enda kone. mootori valik just sellepärast selline et see on ilma rahata käes.
Kui on paremaid mõtteid milline kone panna siis need on väga teretulnud. |
02.11.2012 at 20:57 |
|
90Deville
|
chevy trans sport k.kast
parem möte oleks midagi kerget, väikest ja rohkemate hobustega kui tehasest on, üle 100hj oleks juba külljaveel.
see 3.4+tomatkast peaks asja mötetuks tegema oma raskusega, tagasild ei pea niikuinii seda hüpoteetilist 60 hobustki kinni mis originaalis on ja juhitavus muutuks täiesti olematuks.
02.11.2012 at 21:20 |
|
DevilDeVille
|
chevy trans sport k.kast
pemmi 1.8 on mossele maa ja ilm.
02.11.2012 at 23:40 |
|
mix112
|
chevy trans sport k.kast
mõlemad sillad lähevad ringi tegemisse. tagumine on juba olemas. ega sellel autol ei ole juhitavust niigi olla, seal kehtib rohkem see väljend, et minna saab ainult paremaks.
pemmi 1,8is mootoriga mossega olen sõitnud, ei olnud nagu see mis lootsin. palju kisa vähe villa, natuke oli parem küll kui originaal aga sellist tööd nii vähese efekti eest ei ole minu meelest mõtet teha. |
02.11.2012 at 23:56 |
|
DevilDeVille
|
chevy trans sport k.kast
quote: mix112: mõlemad sillad lähevad ringi tegemisse. tagumine on juba olemas. ega sellel autol ei ole juhitavust niigi olla, seal kehtib rohkem see väljend, et minna saab ainult paremaks.
pemmi 1,8is mootoriga mossega olen sõitnud, ei olnud nagu see mis lootsin. palju kisa vähe villa, natuke oli parem küll kui originaal aga sellist tööd nii vähese efekti eest ei ole minu meelest mõtet teha.
selle õnnetu 3400-ga saad veel suurema tööga veel vähem villa. minekut ikka pole ja nina on raske. hea kurvides otse sõita. pane siis juba mingi vana turbovolvo tehnika või omega kast ja selleotsa vectra/calibra c20let omega karteri ja õlikogujaga. need mootorid vähemalt töötavad ja teevad lihtsasti ka niipalju jõudu, kui parasjagu vaja. 3400 on vägahea mootor kokkuostu viimiseks.
03.11.2012 at 08:15 |
|
vvt
|
chevy trans sport k.kast
quote: mix112: mõlemad sillad lähevad ringi tegemisse. tagumine on juba olemas. ega sellel autol ei ole juhitavust niigi olla, seal kehtib rohkem see väljend, et minna saab ainult paremaks.
pemmi 1,8is mootoriga mossega olen sõitnud, ei olnud nagu see mis lootsin. palju kisa vähe villa, natuke oli parem küll kui originaal aga sellist tööd nii vähese efekti eest ei ole minu meelest mõtet teha.
1,8iS mootor oma sünnipärases kestas on üks paremini tasakaalus komplekte, millega sõita juhust olnud.
Selle paigaldamine mõttetute sõiduomadustega mosse kesta on tegelt paras barbaarsus.
3400+automaadi osas tuleb nõustuda ülalkirjutatuga. Sellise mahuka tööga nagu mosse panemine kurvides sõitma on see priipärast saadud 3400 mootor suht väike kokkuhoid.
Küll aga peab ütlema, et nende Opeli mootorite soovitamine pole eriti tark tegu, probleem tekib sellega, et kui keerata see mootor pikuti, siis väljalase jääb ju juhi poole.
Isegi üsna suure aistevahega Omegal valitseb roolikarbi ümbruses paras ruumikitsikus, eriti räme on see kitsikus 16V mootoritel, asja äramahutamine vajab arenenud 3D mõtlemist.
Kui VL kollektor jääb paremale, on paigaldus juba poole lihtsam