Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Gaasiseadmed, paigaldajate kontaktid
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Gaasiseadmed, paigaldajate kontaktid  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Poster Message
2TEP60

Gaasiseadmed, paigaldajate kontaktid
Tulenevalt pideva kütuse hinna tõusust,küsiks gaasiseadmete kohta usa raua peal.
See on mulle suht võõras teema(gaasiseade üldse).
Et kas tasub usaka peal ära ja kui suur oleks rahaline võit,tean vaid seda,et tava autodega pidi lausa aastaga juba raha tagasi teenima.
Loogiliselt võttes siis 25L võtva autol tasuks see veel kiiremini ära?
Kas Tallinnas on sellega tegelevaid firmasi?Kui suur on gaasitanklate tihedus Eestis(Baltikumis)
Kas siin foorumis on keegi ise paigaldanud/lasknud paigaldada ja kuidas ollakse rahul,kuidas mõjutab sõiduomadusi jne?
Mingeid usakaid siin vist liigub gaasiga,aga need on vist enamuses paigaldatud Soomes/mujal!?

Ette tänades!

24.04.2012 at 20:31
1 edit. Last edited 27.04.2012 at 07:11 by Vanaisa (Moderator)
lumeinimene
Kui foorumis kirjutad autogaas otsingusse saad terve õhtu lugeda.

24.04.2012 at 21:14
2TEP60

Selge,lugesin,ning sain targemaks.selle teema võib kustutada.
Ennem otsisin ka ise,aga valesi märksõnu kasutasin ja ei leidnud suurt midagi..

24.04.2012 at 23:41
1 edit. Last edited 24.04.2012 at 23:41 by 2TEP60
jan22

quote:
2TEP60: Selge,lugesin,ning sain targemaks.selle teema võib kustutada.
Ennem otsisin ka ise,aga valesi märksõnu kasutasin ja ei leidnud suurt midagi..

Loe siit ka:
http://www.fullsize.ee/foorum/viewtopic.php?f=14&t=151

Tervitades Gulfstream.

26.04.2012 at 10:10
ramman
Kuna lähitulevikus on plaanis lasta paigaldada autole gaasiseade, siis teen ettepaneku koguda siia teemasse praegusel hetkel gaasiseadmeid paigaldavate firmade nime-kontaktid. On kõik ühes kohas koos ja lihtsam leida.

Teen ise otsa lahti.
www.gaznet.ee
www.autogaasservis.ee
www.gaasiabi.ee

26.04.2012 at 22:49
2TEP60

hästi.
nii palju kui ma nüüd lugenud olen,olen aru saanud,et ära tasub gaasiseade kindlasti,juhul kui sõidetakse selle autoga üle aasta.
Nendest seadme põlvkondadest veel päris aru ei ole saanud,aga kuskilt käis läbi lause,et vanale karburaatormootorile(1981 Chevy v8)
läheb peale ainult I generatsiooni gaasisead?
Minu jaoks tundub olevat paar "aga":
Balloni paigutus autos.
Võimalik kahju mootorile(klappidele)
Tanklate vähesus.

27.04.2012 at 08:14
jan22

quote:
2TEP60: hästi.
nii palju kui ma nüüd lugenud olen,olen aru saanud,et ära tasub gaasiseade kindlasti,juhul kui sõidetakse selle autoga üle aasta.
Nendest seadme põlvkondadest veel päris aru ei ole saanud,aga kuskilt käis läbi lause,et vanale karburaatormootorile(1981 Chevy v8)
läheb peale ainult I generatsiooni gaasisead?
Minu jaoks tundub olevat paar "aga":
Balloni paigutus autos.
Võimalik kahju mootorile(klappidele)
Tanklate vähesus.

Täpse seadme põlvkonna ütleb paigaldaja ja siis küsi miks just see mida ta välja pakub on sinu sõidukile parim. Gaasipaagiga on see lugu et mõtle ise välja kuhu seda tahaksid panna et sa oma sõidukist kasuliku osa ei kaotaks ja räägi erinevate paigaldajatega mida nemad suudaksid pakkuda, nii leiad vast kõige mõistlikuma versiooni. Mõni paigaldaja ei taha või ei viitsi sinu autoga ehitamise osas eriti tegeleda ja pakub välja endale kõige mugavama lahenduse aga sellega kaotad ainult sina. Alati küsi hinda ja räägi oma murest mitmes paigaldus firmas siis saad ülevaate kuidas asjad tegelikult on ja milliseid võimalusi üldse on. Ütleme veel et gaasipaak võiks olla maksimaalselt suur alates 150l sest täita saad teda ainult 80%, kui aga lepid tihedama tankimisega nii igas suuremas Eesti linnas siis võib ka väiksem 92l paak olla. Reaalselt mootori kahjustustustest pole midagi kuulnud, kui endal peks juhtuma siis annan teada! Reaalsuses töötab mootor ikka bensiinil edasi ja lülitun valmisolekul gaasile ringi, nii et sa ei sõida ainult gaasiga, bensiini peab ka paagis vähemalt 30% paagimahust olema. Gaasitanklaid on hetkel tõesti vähe, igas suuremas linnas aga loodame et tulevikus tuleb neid juurde, siiani olen päris mõnusalt üle Eesti sõita saanud ja olen väga rahul.
Edu gaasi põletamisel.

Gulfstream.

27.04.2012 at 09:39
1 edit. Last edited 27.04.2012 at 21:24 by jan22
Riho
quote:
[2TEP60)
Tanklate vähesus.

Mulle teadaolevalt tuleb gaasitanklaid lähitulevikus oluliselt juurde.

27.04.2012 at 10:16
1 edit. Last edited 27.04.2012 at 10:16 by Riho
ramman
Ootaks veel paigaldajate kontakte. Kellel on kogemust, võib ka lisada lühikirjelduse töö kvaliteedist ja süsteemi vastupidavusest.

27.04.2012 at 15:36
lumeinimene
Minu 91.aasta capricel oli 100l paak pagassis ja ruumi oli veel küll.Gaasitanklaid on eestis küllaga ja Saaremaal on ta isegi odavam kui mandril.Mina sõidsin gaasiga nii talvel kui suvel,bensiini oli vaja ainult käivitamiseks.Aeg ajalt lihtsalt lasin bensiiniga ta vähe edevamaks st. lõõrid puhtaks

27.04.2012 at 17:23
Sabbath
Mul on Tahoe gaasiseadmega.
Kapoti all on mingi mehhanism kus asuvad filtrid, tihendid ja palju muud olulist. Mingi aeg oli tunda kerget gaasi lõhna. Selle probleemiga pöördusin Gaznet.ee poole. Seal visati tuimalt pilk peale ja öeldi et vahetame selle jublaka välja ca. 200€ pluss vahetus.
Lepisin siis aja kokku. Minema sõites jäi kripeldama, et ehk vaataks mõne asjatundja juurde veel. Toimus kiire googeldus protsess ja samas lähedal asus gaasiabi.
Sinna jõudes rääkisin probleemist. Kohe jäeti, korraks, kõrvale oma muud toimetused teise kliendi auto kallal garaazis ja võeti arvuti koos juhtmetega kontrollimaks Tahoed.
Arvuti näitas et kõik on ilusti korras, kuid tihendid olid päris kulunud ja sealt see kerge leke tuligi. Nemad ütlesid, et seadet ma vahetama ei pea, piisab filtrite ja tihendite vahetusest. Leppisingi siis nende juures aja kokku ja tühistasin gaznetis ära.
Suhtumine klienti oli igati positiivne ja 150€ jäi mul rohkem kätte. Nüüd järgmine hooldus on 15000km või ühe aasta pärast.
Ameerika autodega on nad varemgi kokku puutunud.
Mina soovitan küll gaasiabi mehi!

27.04.2012 at 19:04
K.Relvik

quote:
Sabbath: Mul on Tahoe gaasiseadmega.
Kapoti all on mingi mehhanism kus asuvad filtrid, tihendid ja palju muud olulist. Mingi aeg oli tunda kerget gaasi lõhna. Selle probleemiga pöördusin Gaznet.ee poole. Seal visati tuimalt pilk peale ja öeldi et vahetame selle jublaka välja ca. 200€ pluss vahetus.
Lepisin siis aja kokku. Minema sõites jäi kripeldama, et ehk vaataks mõne asjatundja juurde veel. Toimus kiire googeldus protsess ja samas lähedal asus gaasiabi.
Sinna jõudes rääkisin probleemist. Kohe jäeti, korraks, kõrvale oma muud toimetused teise kliendi auto kallal garaazis ja võeti arvuti koos juhtmetega kontrollimaks Tahoed.
Arvuti näitas et kõik on ilusti korras, kuid tihendid olid päris kulunud ja sealt see kerge leke tuligi. Nemad ütlesid, et seadet ma vahetama ei pea, piisab filtrite ja tihendite vahetusest. Leppisingi siis nende juures aja kokku ja tühistasin gaznetis ära.
Suhtumine klienti oli igati positiivne ja 150€ jäi mul rohkem kätte. Nüüd järgmine hooldus on 15000km või ühe aasta pärast.
Ameerika autodega on nad varemgi kokku puutunud.
Mina soovitan küll gaasiabi mehi!

Väga tore, et teema loodi,

See jubin, mis Tahoe mehel kapoti all vajas minu hinnangul vahetust, oli nimelt gaasi reduktor.
Alati on võimalik minna odavama alternatiivi teed ja säästa raha. Kui Te ei oleks öelnud OK, teeme ära vaid küsinud, kas saab ka odavamalt, siis oleksime ka suutnud pakkuda odavama variandi välja.

Lõpp kokkuvõttes täna sääsite, kuid olen kindlalt veendunud, et mõnel järgmisel korral, kui reduktor juba jälle lekib, tuleb ka see raha mõne meie konkurendi juures välja käia.

Gaasiseadmete varuosadega on sama lugu, mis auto varuosadega. Osad on odavamad ja osad on kallimad. Paraku on alati see ka seoses kvaliteediga.

Aga mõnusat gaasitamist härrad!!

27.04.2012 at 19:29
Raxo

quote:
K.Relvik:Kui Te ei oleks öelnud OK, teeme ära vaid küsinud, kas saab ka odavamalt, siis oleksime ka suutnud pakkuda odavama variandi välja.

Minu arvates on see teie, kui ekspertide, ülesanne pakkuda kliendile välja variandid ja seletada, mismoodi üht teisele eelistada.

27.04.2012 at 20:22
1 edit. Last edited 27.04.2012 at 20:23 by Raxo
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Gaasiseadmed, paigaldajate kontaktid  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2026.