Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - trans spordil elektriline küljeuks ei tööta
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : trans spordil elektriline küljeuks ei tööta  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Poster Message
kaspar16
trans spordil elektriline küljeuks ei tööta
elektriline küljeuks ei taha siis nupust avaneda ega sulguda, uksejuures olevad konttaktid on ära puhastatud ja vaadatud et ajule tuleb ka toide peale.
Milles võib probleem olla? Aju läbi?

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
13.03.2012 at 17:07
Pikk 80

Kas see nn. kontaktide puhastus näeb välja selline, et tegid kontaktplaadid ja uksel olevate tihvtide otsad puhtaks?
Puhastada tuleb ka ukses olevate tihvtide ühendused.
Võta ukse seest see tihvtidega plaat välja ja tagant saab ligi ka tihvtide ühendusklemmidele, mis hõõruvad vastu tihvte. Ka need tuleb puhastada ja vajadusel "peale painutada".

13.03.2012 at 18:31
kaspar16
olen jah puhastanud ainult neid välimisi kontakte, ei teadnud et seespool ka on mida puhastada, eks ma homme vaatan asja üle

13.03.2012 at 18:50
Pikk 80

Selle ukses asuva plaadi saad lihtsalt väljast kätte kui eemaldada tüüblid ja koos juhtmetega välja tirid.

13.03.2012 at 18:55
aleksander
Minulgi olid probleemid selle uksega, vajutad läheb kinni, jõuab lõppu tuleb uust lahti ja teeb sellist trikki vahest. Ise mõtlesin et eemaldaks selle trossi sealt siis peaks käima nagu tavaline uks. Kas selline asi võimalik?

13.03.2012 at 22:07
Pikk 80

Sama viga, mida aleksander kirjeldas, oli ka minu masinal. Sain ka seda mehanismi uurida ja lammutatud, lõpuks saigi selgeks, et kontaktplaadi sees nende tihvtide ühendused olid kehvad ja ühel oli puudulik lausa. Üldiselt saab asja toimima puhastamise ja klemmide painutamisega,ning liugkontaktide määrimisega, lihtne teostada.
Trossi eemaldamine selline "traktoristlik" lähenemine minu jaoks, kui ikka on siis miks mitte olla nii, nagu ette nähtud ;) Aga kuidas kellelegi

13.03.2012 at 22:42
kaspar16
võtsin need kontaktid lahti ja puhastasin ära, asi ikka ei tööta
kas mingit releed või asja pole uksel, mis võib jamada?

14.03.2012 at 11:48
1 edit. Last edited 14.03.2012 at 11:48 by kaspar16
ammi

Võibolla aitab restart!

Loe siit--> http://www.minivan.ee/foorum/viewtopic.php?t=109&highlight=k%FCljeuks

14.03.2012 at 15:21
kaspar16
sai sead restarti eile päris mitu korda proovitud, aga ei aidanud ka see

14.03.2012 at 16:37
Pikk 80

Kas laelülitit, millest saab ust välja lülitada, oled kontrollinud? Releed olid vist minu mäletamist mööda taga mootorimehanismi juures.
Kui nüüd õigesti mäletan, siis ukse sees tagumise luku küljes on ka lüliti, kontrolli ka selle töökorda ja kas kokku-lahku lülitus signaal ka jõuab sinna tihvtide otstesse.
Kui ma ise auto ostsin siis mul see uks ka ei töödanud. Algul tirisin kohe selle küljepolstri maha, mille taga mootor on, sealt ei selgunud midagi, otse pannes mootor töötas. Siis asusingi ukse endi kallale, sai sealt seest neid lüliteid kontrollitud ja äkki hakkas uks tööle. Kuid enamasti hakkas sulgudes uuesti lahti minema.....viga oli nendes tihvtide ühendustes. Peale nende puhastamist on nüüd juba aasta töödanud probleemideta. Olen aga tähelepannud, et kui akul juhe maas on olnud siis enne elektriline avamine ei toimi, kui olen seest nuppu vajutanud (avamise nuppu).

14.03.2012 at 18:19
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : trans spordil elektriline küljeuks ei tööta  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2026.