Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - camaro 79 roolivarras?
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : camaro 79 roolivarras?  
Poster Message
PTC

camaro 79 roolivarras?
Tegu siis selle asjandusega roolisamba ja nn gearboxi vahel. Peaks nagu olema nn "collapsible" ja keskelt lahti käima aga vat ei käi. Netist olen uurinud et vanematel variantidel on sees sellised purunevad plastikud vms ja uuemal on lehtvedru mis hoiab osapooli paigal. Aga minu eksemplaris paistab et on lihtsalt välimine osa sisemise peale surutud ja saadud on siis "non-collapsible" - kas see on nüüd siis mingi kulibini leiutis või on selline kah olemas? Igatahes sellist jäika pulka ma sinna ei tahaks - foorumites on siunatud seda pehmet ühendust millega gearbox ja varras kokku käib - ja pakutakse pigem kasutada mõnda u joint'dega varianti - e.g. millise auto oma sinna sobiks? Samas ega ära ei ütleks kui oleks pakkuda ka originaali - peaasi et see siis normaalselt kokku käib - kummikatte ja alumise pehme joint'i olen juba ära tellinud. Lisaks maadlen pitman arm'i gearboxist eraldamisega on miskeid nippe jagada ehk - odavtõmmitsate hammas sinna peale ei hakka:(

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
13.03.2012 at 21:14
Erkki

camaro 79 roolivarras?
See ongi "collapsible" ja töötab teleskoobi põhimõttel.

Seda detaili on lammutatud selles teemas:

http://www.nastyz28.com/forum/showthread.php?t=92926

El Camino '68
F150, 2011
Life begins at 1000 Hp...

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
15.03.2012 at 12:48
PTC

camaro 79 roolivarras?
Tänud, olin seda topicut edasi tagasi mitu korda kerinud - aga tuli võtta lihtsalt suurem haamer ja saigi roolivarda probleem lahenduse. :)

19.03.2012 at 23:09
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : camaro 79 roolivarras?  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2026.