Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Chevy Astro kütusepump
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Chevy Astro kütusepump  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Poster Message
Sniper
Chevy Astro kütusepump
Tere,

kurdan teiel oma muret. Ehk oskab keegi hea sõnaga aidata.
Sissejuhatuseks niipalju, et niikaua kuni see Astro on minu käes olnud (eelmise aasta kevadest) ei ole probleeme esinenud.
Bensiinipump on kogu selle aja kuuldavalt unnanud (nii nagu paljudel Astro omanikel kellega rääkinud olen).

Täna hommikul püüdsin siis puldist masinat käivitada (vahest kasutan kui hommikul klaasid jääs ja külmakraadid), et siis hiljem sooja masinasse istuda:)
Käima ei läinud. Panin siis riidesse ja läksin masinat võtmega käivitama, kuna aga aku üsna väsinud, siiis väga kaua proovida ei saanudki kuni aku ära kooles (sel hetkel ei osanud tähelepanu pöörata sellele, et kas bensiinipump tuleb taha või mitte).
Kuna üleeile ostsin just AB-st autole uue aku, siis panin selle peale ja proovima ... ei midagi. Kui uuesti süüte sisse keerasin, siis avastasin, et kuidagi liiga vaikne on ... bensiinipump ei urise.
Vaatasin üle kaitsmed nii kapoti kui armatuuri all ja läbi põlenud kaitsmeid ei leidnud.

Kas võib olla, et pump on lõpetanud töö ja tuleb minna poodi uue järgi või on võimalus, et viga on kuskil mujal? Testriga pumpa kontrollima ... kas annab testida?

Parimat,
Andres

23.12.2011 at 08:31
90Deville

Chevy Astro kütusepump
Las keegi taob haamriga vastu paaki, samalajal kui ise käivitad, kui siis tööle läheb saad pumpa vahetada.
Kui nüüd kaitsmed kindlalt terved olid ikka.

23.12.2011 at 09:20
Tyymiiz

Chevy Astro kütusepump
võimalus on otse peale anda akult pumbale , võimalus veel, et mass paha, veel võid proovida, kui akult juhtmed maas hoiad miinust ja plussi mõne mindi koos (teeb resa ajule).

23.12.2011 at 09:34
sqirrel

Chevy Astro kütusepump
Kõik need vastu paaki koputamised ja muud asjad võivad aidata hetkeks, kuid siiski tundub, et kahjuks sai pumbal eluiga otsa. Mul oli oma bussil täpselt sama lugu, undas ja inises koguaeg seni kuni teele jättis ja loomulikult valis selleks sellise hetke kui paak kütet täis.
Pumba vahetamine ei ole keeruline töö muidu:
- kütte torud lahti, paagi ja kardaani vahelt pääsed ligi
- täitmise toru lahti
- ja siis vitsad maha
- võtad pumba paagist välja ja vahetad mootori osa ära. Komplektis veel see filtrike ka... Hind jäi suurusjärku 110.- eur'i.

ning kõik tagasi vastupidises järjekorras. Tühja paagiga saab üksi hakkama, kui üle poole täis siis oleks hea kui keegi aitaks tõsta seda... Üksi oli ikka vägagi niru :)

23.12.2011 at 10:00
jan22

Chevy Astro kütusepump
Sul vedas et kodus pump otsa andis, minu bussil jamas see pea 1,5 aastat (sai isegi Baltikumis 3000km maha sõidetud) kuni ühel päeval enam ei käivitanud. Ei aidanud ei koputamine ega muu tegevus, ikka tuli uus pump kogu krempeliga (seal veel mingi paagi jura ühes kestas) panna.
Minu pumbavahetus läks omalajal maksma 9900eek, see oli siis päris korralik summa, hiljem sain teada et kogu kremplit mis mul ühes tükis ära vahetati poleks vajagi vahetada, seal oli eraldi ka võimalik seda pumpa (see maksis ise 900eek) vahetada. Vahest on hea (rahaliselt hea) kui oma sõidukist midagi tead ka, mitte ei jookse kohe töökotta juppe vahetama.
Vaata positiivsest küljest, jälle üks väga oluline osa uuendatud!

Edu pumba vahetuseks ja rõõmsaid miile!

23.12.2011 at 10:27
2 edits. Last edited 20.01.2012 at 20:51 by jan22
Vanapagan

Chevy Astro kütusepump
Ma tegin põrandasse augu, siis oli palju lihtsam vahetada.

23.12.2011 at 13:46
karvake

Chevy Astro kütusepump
quote:
Vanapagan: Ma tegin põrandasse augu, siis oli palju lihtsam vahetada.
paagi juures on ju pistik kontrolli kontrolllambiga kas sinnamaani vool tuleb kui tuleb siis kontrolli sealt kuni pumbani ja siis võid proovida kas pump otse vooluga pumpab kui ei siis jõudu tööle pumba vahetuseks

23.12.2011 at 16:59
Sniper
Chevy Astro kütusepump
Tänud soovituste ja nõuannete eest.
Lasen jõulud rahulikult mööda ja järgmisel nädalal katsetama.
Imestan, et pump nii äkitse töölepingu lõpetas :(
Loodan, et on ühenduse viga kuid arvestan pumba vahetusega.

Igal juhul Rahulikke Jõule kogu "tikutaku" perele :)

23.12.2011 at 17:24
Tuuletallaja
Chevy Astro kütusepump
Minu G20nel jamas ka alguses kui ta sain, vahel sai kütet peale vahel mitte. Minul aitas kütusepumba relee vahetus

Rahulikku jõulu !

23.12.2011 at 18:38
Redneck

Chevy Astro kütusepump
quote:
sqirrel: Kõik need vastu paaki koputamised ja muud asjad võivad aidata hetkeks, kuid siiski tundub, et kahjuks sai pumbal eluiga otsa. Mul oli oma bussil täpselt sama lugu, undas ja inises koguaeg seni kuni teele jättis ja loomulikult valis selleks sellise hetke kui paak kütet täis.
Pumba vahetamine ei ole keeruline töö muidu:
- kütte torud lahti, paagi ja kardaani vahelt pääsed ligi
- täitmise toru lahti
- ja siis vitsad maha
- võtad pumba paagist välja ja vahetad mootori osa ära. Komplektis veel see filtrike ka... Hind jäi suurusjärku 110.- eur'i.

ning kõik tagasi vastupidises järjekorras. Tühja paagiga saab üksi hakkama, kui üle poole täis siis oleks hea kui keegi aitaks tõsta seda... Üksi oli ikka vägagi niru :)

Ma vahetasin kah üksi... ja igati abiks oleks olnud üks kätepaar lisaks.
Aga suur abimees on tungraud nii maha võtmiseks kui tagasipanekuks... mingi klots vahele ja igati hea.

23.12.2011 at 19:21
Astro-97

Chevy Astro kütusepump
krt...ärge siin ehmatage asjaga :) enda buss ostetud 2008a ja siiamaani iniseb, kuid töötab...
tea kas hakata raha kõrvale panema üllatusteks..:rolleyes

23.12.2011 at 23:21
Vanapagan

Chevy Astro kütusepump
Ma panin sinna ajutiselt Audi2.8 pumba mis mul kohe käepärast oli aga nüüd töötab juba vist viiendat aastat probleemideta.

24.12.2011 at 12:37
sqirrel

Chevy Astro kütusepump
quote:
Sniper: Tänud soovituste ja nõuannete eest.
Lasen jõulud rahulikult mööda ja järgmisel nädalal katsetama.
Imestan, et pump nii äkitse töölepingu lõpetas :(
Loodan, et on ühenduse viga kuid arvestan pumba vahetusega.

Igal juhul Rahulikke Jõule kogu "tikutaku" perele :)

Nad sedasi äkki kipuvad lõpetama jah... Muidu pumba juhtmestiku pistik on kohe paagi esiotsa juures, kindlasti märkad kui kõhualla saad.
Rahulikke jõulue! :)

24.12.2011 at 18:30
Sniper
Chevy Astro kütusepump
Tõmbame siis teema kokku. Viga oligi kütusepumbas ja vajas vahetust.
Sai ostetud Us-Partsist uus pump koos filtritega (paagi sisene ja väline) ja ära vahetatud.
Pump 100€, pumba otsa käiv filter 6€ ja välimine filter 16€
Buss jälle töökorras ja mõõdab miile :)

Tänud kõigile kaasamõtlejatele ja abilistele.

Andres

20.01.2012 at 18:52
kenny

Chevy Astro kütusepump
1 rummal küsimus,et kas uus pump on täiesti hääletu? Kui ta veel minu käes oli siis inises ta koguaeg ühtemoodi 3 aastat järjest ja puldist käivitamine läks jah ajapikku kuidagi kehvemaks, et esimese pauguga alati ei tahtnud minna.

Aga edu!

21.01.2012 at 13:08
Sniper
Chevy Astro kütusepump
quote:
kenny: 1 rummal küsimus,et kas uus pump on täiesti hääletu? Kui ta veel minu käes oli siis inises ta koguaeg ühtemoodi 3 aastat järjest ja puldist käivitamine läks jah ajapikku kuidagi kehvemaks, et esimese pauguga alati ei tahtnud minna.

Aga edu!

Tervitus,

uue pumbaga nii, et kui süüte sisse keeran, siis on korraks õrna sirinat kuulda. Kui aga mootor juba töötab, siis pumba tööd kuulda ei ole. Varasemalt kuulis pumba häält ka töötava mootoriga. Samuti on käivitumine parem (just puldist käivitamine).

21.01.2012 at 13:22
jan22

Chevy Astro kütusepump
Pumba vahetamisega kadus ka kuuldav sirin ära, algul oli vetsa harjumatu aga nüüd kui mingit sirinat (tagumine salongivent)kuulen tõusevad ihukarvad püsti.

21.01.2012 at 21:13
sqirrel

Chevy Astro kütusepump
Mul oli sama moodi - inises 2 aastat järjest ühte moodi kuni siis ühel hetkel loobus :)

21.01.2012 at 21:53
saffar
Chevy Astro kütusepump
Eks ta aja küsimus ole, mul pinises pea neli aastat enne kui vahetust nõudis.
Kooles loomulikult keset linna...Tallinna linna, päevasel ajal.

21.01.2012 at 22:58
vvt

Chevy Astro kütusepump
Neid überkalleid paagisiseseid pumpasid saab vältida universaalpumpade või sobivate kasutamisega, ainult matsu peab jagama seda tehes ja arvutada oskama.
Üks mark, millele müüakse päris odavaid, kuid täitsa toimivaid paagisiseseid pumpasid on nt Opel. Täitsa toimiva sai 600 eeki eest.
Tarkus on otsida üles auto, millel on pisema mootoriga sama pump mis kõige võimsamal. Seda on lootust leida odava hinna eest.
Romula pumpasid mitte osta, kui seda just bensiinipurgis pole säilitatud.