Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Chrysler lebaronil säde kadunud!
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Chrysler lebaronil säde kadunud!   1 2 3 4  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Poster Message
lebaron1987
Chrysler lebaronil säde kadunud!
Lugu siis selline, et vahetasin mootori ära ja peale seda säde lihtsalt kadunud.Kahtlustan süütekommuntaatorit aga kindel ei ole kuna tahaks proovida kellegi teise auto peal.Masin oli muidu 2.2l turbo aga mootor oli suht kottis siis vahetasin 2.5l vastu aga sisselaske jätsin sama(elektrooniline sissepritse).

19.11.2011 at 23:48
lebaron1987
kas tõesti keegi ei oska aidata?

27.11.2011 at 12:21
DevilDeVille

elementaarne vastus on veakoodide lugemine, seejärel nukaandur, vändaandur, kommutaator kontrollida. täpsemat diagnoosi on läbi bittide ja baitide panna.

27.11.2011 at 12:57
lebaron1987
kas nii vanale masinale saab diagnostikat teha?aastaks ju 1987,nuka ega vända andurit sellel isendil pole,kuidas või kus kommutaatorit saab kontrollida?

27.11.2011 at 13:22
DevilDeVille

pole ma suuremasi rüüsleriteadlane aga kui nuka- ja vändaandurid puuduvad, siis võetakse signaal jagajast. surnud võib olla andur või terve jagaja lobedaks käinud. kommutaatoreid vanasti kontrolliti teise kommutaatoriga. veakoode peaks saama ikka lugeda

27.11.2011 at 13:26
2 edits. Last edited 27.11.2011 at 13:27 by DevilDeVille
lebaron1987
mul isegi 2 jagajat ja mõlemad korras,halliandur peaks ka toimetama.mismõttes teise kommutaatoriga?

27.11.2011 at 13:50
lebaron1987
aga kas teise auto kommutaatorit ei annaks peale aretada?on keegi teinud kunagi sellist asja?

27.11.2011 at 19:28
Rekkamees

quote:
lebaron1987: kuidas või kus kommutaatorit saab kontrollida?
Kommutaator tuleb viia kuhugi autoelektriku juurde. Vastava aparaadiga on kommutaatori kontrollimine mõne minuti teema. Samas see aparaat millega oleks võimalik seda kommutaatori testi teha ei ole vist väga odav, nii et igas nurgataguses firmas ei pruugi sellist asja olla

27.11.2011 at 21:42
hirax

quote:
lebaron1987: kas nii vanale masinale saab diagnostikat teha?
http://minimopar.knizefamily.net/fault/index.html

27.11.2011 at 00:18
rok3
Mul oli sarnane asi Cougariga 86a. Vigaseks osutus kommutaator. Teisel korral olid läbi nii kommutaator, kui ka halliandur korraga, mis tegi vea leidmise tõeliseks peavaluks. Kuna Mercury on ju tegelt Ford, siis sobisid üksühele eurofordi osad. Chrysleri puhul kahjuks ei tea kas millegi muu osad lähevad.

29.11.2011 at 19:05
lebaron1987
ma pean uurima jah seda kus kontrollida saab.
tänud lingi eest ma üritan sealt midagi välja lugeda
halliandur annab mul mingeid impullse välja küll aga ei tea kas ka õigeid.kommutaatorit on jah suht raske leida aga ma mingi leidsin tallinast aga ei tea kas päris õige asi on ja kas mul on mõtet hakata huupi sinna asju ostma hakata?

29.11.2011 at 22:20
rescue

kuna tegemist oli mootori vahetusega siis esimese asjana vaataksin ma mootori ja kere ja akuvahelised massid üle, kommutaatorid ja muu mudru ei saa otsa lihtsalt mootori vahetusega, ilmselt ikka mass kusagile valesti või siis mitte paigaldatud.
Kas käivitamise ajal armatuuris kõik tuled mis põlevad on need mis peavad ikka põlema?

http://a1hobbiesbyrob.com/answerdocs/88_lebaron_TBI_Diagm.jpg

pole küll kindel et see sinu masinaga ühtib aga ehk on abiks

29.11.2011 at 01:18
1 edit. Last edited 29.11.2011 at 01:32 by rescue
lebaron1987
ma ise mõtlen ka et päris kahtlane et lihtsalt peale mootori vahetust säde läinud,mass üle vaadatud,pistikud juhtmed üle vaadatud kriitilise pilguga.mul on digispido ja kõik on nagu oli siis kui masin töötas.enne mootorivahetust sõitsin veel angaari ja peale seda mingi kahtlane uss sees :(

30.11.2011 at 19:27
DevilDeVille

sellist uitmõtet ei ole pähe tükkinud, et ostaks uue kommutaatori?

30.11.2011 at 21:57
1 edit. Last edited 30.11.2011 at 21:57 by DevilDeVille
lebaron1987
ikka on aga ma lihtsalt uurin mis võib veel viga olla:)

30.11.2011 at 01:15
hirax

Kui sul aku on originaal kohal ees vasakul (aju juures), siis ma arvan, et võid valmistuda moraalselt umbes selliseks vaatepildiks.
Väävelhappe aurud teevad sellise tehaseühenduse sees oma töö (näide on paraku kahest hästi säilinud ühendusest)
Mul oli küll 88 aasta Chrysler, aga siiski...
Mingi aeg hakkas kummitama täiesti suvalisel ajal kaduv säde. Kõik andurid ja juhtmed sai testriga läbi mõõdetud. No ei midagi...
Sa ei kujuta ettegi millist keberniiti ma sellega nägin...
Siis mingil ajal sain "self test" käigus koodi 44 (sinul on sellel koodil teine tähendus) ja tuligi kõik need need "imelikud tehaseühendused" omal üle teha.
Lõiketangid, jootekolb, termokahanev rüüs ja pinsetid on märksõnaks - pildimaterjali paraku pole.
Peale seda polnud enam probleemi.
Ehk on abiks...

02.12.2011 at 01:37
3 edits. Last edited 02.12.2011 at 01:42 by hirax
lebaron1987
mul on aku sama koha peal ja kapoti all paikneb sama mootor ja see staff paistab seal kõik sama olevat.mis sul olid siis juhtmete ühendused tuksis?ja see must julla(süütekommutaator)oli täiesti korras?pm ma krudisin lahti kommutaatori ja seal on see mikroskeem sisse valatud :(

03.12.2011 at 10:26
viplala
quote:
hirax: Kui sul aku on originaal kohal ees vasakul (aju juures), siis ma arvan, et võid valmistuda moraalselt umbes selliseks vaatepildiks.
Väävelhappe aurud teevad sellise tehaseühenduse sees oma töö (näide on paraku kahest hästi säilinud ühendusest)
Mingi aeg hakkas kummitama täiesti suvalisel ajal kaduv säde. Kõik andurid ja juhtmed sai testriga läbi mõõdetud. No ei midagi...
Siis mingil ajal sain "self test" käigus koodi 44 (sinul on sellel koodil teine tähendus) ja tuligi kõik need need "imelikud tehaseühendused" omal üle teha.
Lõiketangid, jootekolb, termokahanev rüüs ja pinsetid on märksõnaks - pildimaterjali paraku pole.
Ehk on abiks...

Kle, ole nii kena ja räägi lähemalt, nendest väävelhappe aurudest, mis kapoti all ringi kimavad ja juhtmete ühendusi söövad. Kena oleks anda ka väike vihje, kust need aurud alguse saavad, siis me vähemalt teame, millistest autoosadest edaspidi hoiduda. Vastasel juhul võib juhtuda, et avades kapotti, söövad väävelhappe aurud, ära kogu näo ja tagatipuks ka kaasa võetud lõuna võileivad.

03.12.2011 at 01:18
rescue

quote:
viplala:
quote:
hirax: Kui sul aku on originaal kohal ees vasakul (aju juures), siis ma arvan, et võid valmistuda moraalselt umbes selliseks vaatepildiks.
Ehk on abiks...

Kle, ole nii kena ja räägi lähemalt, nendest väävelhappe aurudest, mis kapoti all ringi kimavad ja juhtmete ühendusi söövad. Kena oleks anda ka väike vihje, kust need aurud alguse saavad, siis me vähemalt teame, millistest autoosadest edaspidi hoiduda. Vastasel juhul võib juhtuda, et avades kapotti, söövad väävelhappe aurud, ära kogu näo ja tagatipuks ka kaasa võetud lõuna võileivad.
:D

03.12.2011 at 01:39
hirax

quote:
viplala: Kle, ole nii kena ja räägi lähemalt, nendest väävelhappe aurudest, mis kapoti all ringi kimavad ja juhtmete ühendusi söövad. Kena oleks anda ka väike vihje, kust need aurud alguse saavad, siis me vähemalt teame, millistest autoosadest edaspidi hoiduda. Vastasel juhul võib juhtuda, et avades kapotti, söövad väävelhappe aurud, ära kogu näo ja tagatipuks ka kaasa võetud lõuna võileivad.
Võileivad söövad ära nagu niuhti ja kui väheks jääb, siis lähevad näo kallale ka.
Eriti meeldib neile miskisel salapärasel põhjusel vasaku käe pöial.
Hoidu parem üldse auto kapoti avamisest. Las seda teevad ikka ainult teeninduse spetsialistid.
Egas nad asjata auto kallale sellises spetsiaalriietuses ei lähe...
Jubedad autoosad on seal kapoti all.

04.12.2011 at 02:39
lebaron1987
ei normaalne jutt:D

04.12.2011 at 14:39
lebaron1987
Aga siis tõesti kellegil pole sarnase mootoriga masinat mille peal saaks kommutaatori ära katsetada?

11.12.2011 at 13:23
mart050
Ega keegi kandikul pakkuma ei tule. Telefon näppu ja kõne Märtenile või kollasele või kes meil siin veel autosid osastavad.

History: 89´G20 Sherrod, 94´E150 Mark III, 95´G20 D Starcraft GT, 93´G20 D Starcraft GT, 92´E150 Chateu, 92´Le Baron LX, 03´Sebring LX, 99´ Montana LX, 92´Bonneville SSE, 97´ Grand Prix GTP Supercharged

11.12.2011 at 17:53
lebaron1987
okei.

11.12.2011 at 18:13
hirax

Kas süüdet sisse keerates bensupump töötab umebs 2 sek ja siis jääb seisma??
Enne suuremate asjade kallale asumist kontrolli ASD relee ka üle.
See annab toidet bensupumbale ja süütepoolile ja pihusti(te)le.
Mõte on tal selles, et kui aju ei saa signaali jagajast mootori pöörlemise kohta, siis lülitab ta need peale mõnda sekundit välja.
Väldib pumba niisama töötamist ja süütepooli niisama voolu all seismist.
Selle relee kontaktid võivad ka väsinud olla.
Võta relee üldse ära, ühenda pistikus juhtmejupiga omavahel ära jõuvoolu kontaktid (süüdet pole vaja sisse keerata, sest need kontaktid saavad toite otse akult) ja vaata kas bensupump hakkab tööle ja süütepooli pistikusse ka vool jõuab.
Tal jookseb poolile pidev vool peale ja aju "ühendab massiga" kui sädet vaja teha.
Kuidas sa kontrollisid, et jagaja "halli andur" sul mingeid signaale välja annab??
Kas süütepool on kontrollitud??
Kas aju selle signaali peale poolil sädet ka käsib teha - selle kontrollimist pean meenutama ja kriban siis kui aega saan.
Ma kahtlustan, et ju siis mootorivahetuse ajal lihtsalt juhtmekimbuga mässates ja painutades mõne väsinud ühenduse lihtsalt ära katkestas.

Edit: Minu viga - kõigepealt peaks teada saama kas sul on see relee eraldi või ajus sees. Ma siin targutan vanadest mälestustest 88 aasta masina kohta. Sellel oli relee juba eraldi kapoti all:

11.12.2011 at 00:24
1 edit. Last edited 11.12.2011 at 00:31 by hirax
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Chrysler lebaronil säde kadunud!   1 2 3 4  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2026.