Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Saulkrasti 2011. Wanted! Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
Saulkrasti 2011. Wanted!Täpselt kaheks ei jõua sest 14:00 võtan Silberauto juurest inimese peale ja siis loodan veereda Maksimarketi suunas.Koos jah parem-lõbusam.
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
28.05.2011 at 09:20
Saulkrasti 2011. Wanted!Hea Tartu rahvas, ootan endiselt stardiks asjalikke ettepanekuid kohtumispaiga ja aja suhtes, kuidagi ei tahaks uskuda, et ainukesena Lõunaosariikidest sinna lähen...Mutimat on senini lubanud kaasa tulla, aga ootaks ikka veel seltskonda...ilmselt reede pärastlõunast peaks startima...
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
29.05.2011 at 16:10
Saulkrasti 2011. Wanted!Nüüd ootamatult selgus, et äkki ma laupäeval ei peagi tööl olema. Seoses sellega tunneks huvi, et kui ma laagriplatsi ja ööbimist ei soovi, siis kas ainult koos teistega paraadil sõitmiseks tuleb ka registreeruda või on paraad tasuta? Arutan siin igasuguste erinevate variantide plusse ja miinuseid...
Saulkrasti 2011. Wanted!Oli siis tore, pikka juttu pole rääkida, hea pikk Cruise oli ja mulle meeldis, suht hästi organiseeritud üritus, kohale saabudes oldi ka väga külalislahked ja näidati kohe kuhu ja kuidas, hea featuur oli ka hommiku ning õhtusöök.