Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Elu nagu Ameerikas 2011 Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
quote:neemos: tänu korraldajatele ka siit poolt ja tublidele korraldajatele eriti sellele kes ühe vahtralehega volvo rivist välja tiris
siis minu poolt ka mõned pildid http://fotoalbum.ee/photos/neemos/sets/1155001
Au ja kiitus korraldajatele kõige eest k.a. ilusa ilma tallimise eest!
PS! meil jäi video peale 1 punakas-pruun volvo kes mark VIII ´le hullult järele kihutab...
22.05.2011 at 18:18
Elu nagu Ameerikas 2011Oli eht,
kui mõni pärnakas sai corvette nr 15zic burnoutiga pildi peale oleks jube eht, ise ei ole veel õnnestunud sellist pilti saada 3a jooksul :P
et võiks saata või nii....
Muljelt avaldas mulle kui tuuningautode fännile uus eestis? Charger SRT kompressor kitiga ja 300M millel oli hämmastavalt õnnestunud esispoiler led tuledega - üks autodes mida olen mõelnud osta vahepeal.
Eks vanasid iluisaid autosid oli muidugi palju... Nigga Patroli kohta tekkis küsimus,et miks õhufilter kinni teibitud oli enamuses?
22.05.2011 at 22:54
Klõbistasin kah rohkem nii käeharjutamise mõttes mööda sõitvaid ameeriklasi. Aga kuna mõni tundis huvi, kust pildid leida võiks, siis riputasin need dropboxi, sellele aadressile: http://www.dropbox.com/gallery/27366117/1/AMA?h=4de0b3
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
23.05.2011 at 10:02
quote:neemos: tänu korraldajatele ka siit poolt ja tublidele korraldajatele eriti sellele kes ühe vahtralehega volvo rivist välja tiris
siis minu poolt ka mõned pildid http://fotoalbum.ee/photos/neemos/sets/1155001
Au ja kiitus korraldajatele kõige eest k.a. ilusa ilma tallimise eest!
PS! meil jäi video peale 1 punakas-pruun volvo kes mark VIII ´le hullult järele kihutab...
Tänud korraldajatele ilusa ürituse eest!
Seal volvos (rohelise tähekesega aknal) olid 2 tibi kes mulle hullunult järgi kihutasid. Näod olid igatahes tahavaate peeglist vaadates suurt õhinat täis. Ega nad vist väga ei taibanud mis üritus see on ja kimasid tükka aega mul sabas.
23.05.2011 at 11:23
Elu nagu Ameerikas 2011Viimasepeal üritus. Kruiis oli hästi korraldatud ja mõnus oli ka see et kuursaalis oli meie peale mõeldud, lahedad mängud ja ilusad tantsutüdrukud arvan et peale seda üritust saab Pärnu omale kindlasti kokkutuleku rahvast juurde, sest kõik oli läbi mõeldud ja ideaalseslt korraldatud. Minu poolt suured tänud ja järgnevatel aastatel samuti kindlalt kohal.
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
23.05.2011 at 20:12
quote:Harriparmo: Viimasepeal üritus. Kruiis oli hästi korraldatud ja mõnus oli ka see et kuursaalis oli meie peale mõeldud, lahedad mängud ja ilusad tantsutüdrukud arvan et peale seda üritust saab Pärnu omale kindlasti kokkutuleku rahvast juurde, sest kõik oli läbi mõeldud ja ideaalseslt korraldatud. Minu poolt suured tänud ja järgnevatel aastatel samuti kindlalt kohal.
kui ma ei eksi siis sa olid se kes mu taga katuseluugist filmis kõvasti et kas seda klippi oleks ka kusagil näha võimalik?
24.05.2011 at 17:46
quote:Harriparmo: Viimasepeal üritus. Kruiis oli hästi korraldatud ja mõnus oli ka see et kuursaalis oli meie peale mõeldud, lahedad mängud ja ilusad tantsutüdrukud arvan et peale seda üritust saab Pärnu omale kindlasti kokkutuleku rahvast juurde, sest kõik oli läbi mõeldud ja ideaalseslt korraldatud. Minu poolt suured tänud ja järgnevatel aastatel samuti kindlalt kohal.
kui ma ei eksi siis sa olid se kes mu taga katuseluugist filmis kõvasti et kas seda klippi oleks ka kusagil näha võimalik?
Kahjuks ei filminud ma midagi.....pigem tiksusin
24.05.2011 at 21:24
Elu nagu Ameerikas 2011Tänud korradajatele, väga lahe üritus oli.
Leidsin oma bussist (valgest Chevy Vanist) hommikul ühe võõra halli Nokia mobiiltelefoni . Kui kellelgi on kadunud see, siis võtku ühendust 56 4772 73 Allan.
25.05.2011 at 12:09
Elu nagu Ameerikas 2011
Kruiisi kohta ei tea kuna ei oma veel ameeriklast, kuid sadamas oli aega küll autosid vaadata. Burnouti oli ka päris kõva vaadata.
08.08.2011 at 18:59