Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - caprice restaureerimine( väike uppimine?) Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
caprice restaureerimine( väike uppimine?)Tänud kõigile kes on mind selle teema algusest alates nõuannetega aidanud(verbaalselt,füüsiliselt jne)!Ei uskunud alul,et see on nii pikk ja samas lühike tee.Teha on veel palju aga võrreldes eelnevaga on see köömes.Peale tänast proovisõitu(pole küll 508 cid nagu kunagi unistasin) oli pärastine Berlingoga liikumine kuidagi jõuetu.
Suur tänu kõigile kes viitsisid kribada ja suunata pimeduses viskleva isiku valguse poole.
Pühkige mune kah! (häid munade pühi)
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
22.04.2011 at 21:38
caprice restaureerimine( väike uppimine?)Palju õnne! Verd, higi ja pisaraid läks sinna ikka mehemoodi aga tulemus on pehmeltöeldes jahmatav. Vististi kõige ilusam Caprice mida ma iial näinud olen! Sõida nüüd väheke aega ka sellega, aitab küll
Pontiac Grand Amr
Cadillac DeVille 32V
Cadillac DeVille 4,9 V8
Thunderbird SC
Cadillac Deville 4,9 V8 '95
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
22.04.2011 at 21:49
quote:Koit: Palju õnne! Verd, higi ja pisaraid läks sinna ikka mehemoodi aga tulemus on pehmeltöeldes jahmatav. Vististi kõige ilusam Caprice mida ma iial näinud olen! Sõida nüüd väheke aega ka sellega, aitab küll
Suur aitähh!
Üritan nüüd veidi pidurdada jah,lootuses et kõik toimib.
22.04.2011 at 21:53
caprice restaureerimine( väike uppimine?)Loodan , et nüüd on aeg, kus sa seda masinat saad pikalt nautida ja ta sinu ootustele ja soovidele vastab! Oled ju teda väärikalt ja eeskujulikult ehitanud, nüüd oleks tõesti aeg sul teda kogu hingega nautida ! Edu .
26.04.2011 at 08:36
caprice restaureerimine( väike uppimine?)Tervist Härrad.
Kas teeksite mulle selgeks poleerimise algtõed. Millist pastat kasutada ja mille jaoks kasutatakse poroloonketast / lambavillaketast. Üritan "kallima" taguotsast eemaldada väikest roostepunni,siis värvida ja hiljem poleerida vana värviga kokku. Ühtlasi poleeriks terve pakiruumi luugi.
P.S. Kas keegi teab soovitada firmat kes laenutab poleerijat.Täna ei suutnud tuvastada interneeduses kohta.
Tänades
Kaido.
Edit 1.
Tänud meili eest!
Kasutasin siin ja auto-moto foorumis otsingut kui täpseid vastuseid küsimustele ei saanud. Üldjoontes oleks nagu selge aga sooviks ikkagi ise teha ja teada millega teha, kuigi asi võib minna p-punkti.Luuk pahteldatud - lihvitud - krunditud,homme panen värvi peale.Ostsin varuga(aerosoolis) kuna välispinda teen esimest korda ja pole eneses kindel.Kindlasti oleks odavam teha lasta aga siis poleks isetegemis rõõmu ja õhtuseid koosviibimisi "kallimaga" .
13.02.2012 at 18:18
caprice restaureerimine( väike uppimine?)Lambavillast ketas on oluliselt tugevama tegumoega kui porolon. Mina isiklikult lihvisin terve kere peale värvimist 2000 liivapaberiga kuna värvipind ei saanud nii peegelsile kui soovisin, seejärel poleerisin "Farecla G3" poleerimispastaga, sealjuures vastav poleerimisketas poleermismasinale ning lõpuks veel lasin üle "Farecla G10" poleerimispastaga, sealjuures vastava peenele pastale mõeldud poleermiskettaga. Poleerpastad käivad käsikäes porolon poleermisketasetega, erinevad pehmus-tugevus astmed.
Minu auto sai värvitud eriti kõva laevakeredele mõelud spetsiaalvärviga ( www.alexseal.com ) ja seetõttu kasutasin just g3 pastat (kõige jämedam tera), autovärv, mis olemuselt pehmem, võiks vast poleerida esmalt Farecla g6 (keskmine tera) poleerpastaga ning pärast, likvideerimaks tekkinud "rõngaid" üle poleerida peene pastaga Farecla g10 ( kõige peenem )
Sellist tehnoloogiat kasutasin mina ja tulemuseks sai peegelpind! http://www.usaraud.ee/index.php?id=15_47_48_1804
13.02.2012 at 00:41
caprice restaureerimine( väike uppimine?)Tänud "rabakana"! Tänu Sinule sai asi veidi selgemaks ning koos minu "õpipoisiga" you tube`t vaadates (tema tõlkis) tuli mingi ettekujutus eelseisvast tööst. Odavat poleerimismasinat ei ostnud kuna nendel pöörded ca 3000 ja ta ainult fibreerib. Cramo rendib masinat( 7, ... eur ööpäev),endal tuleb tald ja muud vidinad muretseda. Autovaruosad24 oli müügis masin (60,38 eur) reguleeritava kiiruse ja 1200 W. Läks loosi kuigi tundmatu firma,sama masin Fixus`es 80+ eur ja Tööriistamarketis mingi X firma 53 eur`iga.Teiste(tegijate) firmade omad alates 350 + eur.
Esialgsest mõttest, parandada tagumine serv, kujunes välja terve pakiluugi poleerimine. Nädal olen sellega tegelenud ja homme selgub tõde, kas lakin terve luugi uuesti või saan läikima. Tagumine serv läigib aga pealmine pind on kriipse täis ja tuhmivõitu. Eile matistasin P2000 paberiga terve pinna, täna lasin lambavilla ning valge porolooniga(oli masinaga kaasas) ja homme lasen musta kettaga üle.
Kasutasin poleerimiseks Polarshine T10 200ML pastat(11,63 eur), NEXA autovärvi( 0,2 l 14,30 eur) ja Colormatic krunt( 400 ml 7,51 eur) + lakk(2 x 400 ml 15,80 eur). Poleerimiskettad on lambavill( 150 mm 12,02 eur) ja must poroloon( 150 mm 13,93).
Kui keegi soovib näpunäiteid lisada siis olge lahked.
22.02.2012 at 23:47