| Poster |
Message |
reisisell |
LIncoln enam ei käivitu
Autoks sii 83 aasta Mark VI ja mootoriks Fordi päritolu 302 CID. Lugu järgmine. Auto on üsna kaua seisnud. Nüüd sai siis suure hooga hakatud igasugu filtreid ja õlisid vahetama. Sai teine parklast võetud(käivitus ideaalselt) garaazi sisse sõidetud ja uue kütusefiltergi pandud muude tööde hulgas. Asusin siis garaazist lahkuma ja käivitan. Läks kohe käima kuid puterdas ja suri välja. Mõtlesime, et ehk on benssu vähe(näidik näitas miinimumi). Panin bennsu juurde, aga enam käima ei lähe. Kontrollisime, et kas ikka kätte saab. Pihustitest benssu tuleb. Säde on ka korralik, kuid ei miskit. Käivitades juskui lubab koguaeg aga käima ei lähe
Ki keegi aru sai sis ehk oskab keegi anda ideid mida teha.
Karburaator tõmbas miskit sodi sisse?
Või lihtsalt tõmbas mootor ennast täis ja enam ei jõua käima minna?
Kõik arvamused oodatud. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
11.04.2011 at 16:37 |
|
Raxo
|
LIncoln enam ei käivitu
Kas jõudsid juba karburaatori peale panna või on ikka monopritse?
Mul juhtus sarnane lugu moodsa hargpritsega autoga.
Keset linna hakkas järsku mootor puterdama ja suri välja. Proovisin mitu korda veel käivitada, kuid peale lubamise ta käima ei jäänud. Nügisin auto teeäärde ja millegipärast tuli mõte akuklemm mõneks ajaks maha võtta. Peale aku taasühendamist süütevõtit keerates hakkas mootor tööle, nagu poleks midagi vahepeal juhtunudki.
Äkki on mu sekeldusest sullegi abi.
12.04.2011 at 02:14 |
|
armasjumal
|
LIncoln enam ei käivitu
on ka juhtunud, et vahepeal ei käivitu lambist, mul oli bensupump läbi. Kui käima läks, siis käis ilusasti
12.04.2011 at 10:51 |
|
wax
|
LIncoln enam ei käivitu
Bensufilter valepidi ei saanud vahele minna? Sel juhul lööb üles küll, kuid mitte piisava survega. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
12.04.2011 at 11:38 |
|
reisisell |
LIncoln enam ei käivitu
Peal ikka monopritse. Aga uurin ka seda filtri värki. |
12.04.2011 at 12:31 |
|
reisisell |
LIncoln enam ei käivitu
No nii. Käima ta läks aga käima ei jäänud. Sooja mootoriga veel kuidagi käib, kuid külma mootoriga ei käi üldse. Oskab keegi soovitada head ja asjalikku monopritsemeest? Enda mõistus on antud hetkeks otsa saanud.... |
14.04.2011 at 19:08 |
|
Otepää MCC
|
LIncoln enam ei käivitu
Mul oli kunagi sama teema ja sai hakkama väntvõlli pööreteanduri vahetusega.
Kontrolli kõigepealt seda.
21.04.2011 at 10:43 |
|
reisisell |
LIncoln enam ei käivitu
Aega võttis, aga käima ta läks ja käima ta vähemalt esialgu ka jäi. Suur kummardus ja tuhat tänu Raimondile. Soovitan soojalt sarnaste hädadega |
21.04.2011 at 18:37 |
|
tarmo4x4ee |
LIncoln enam ei käivitu
Milles siis lõpuks asi oli? |
21.04.2011 at 21:23 |
|
uputaja
|
LIncoln enam ei käivitu
Ford.....
21.04.2011 at 21:33 |
|
reisisell |
LIncoln enam ei käivitu
Vastumeelselt pean ma "Sebringu" mehega nõustuma. Ford on Ford, kuigi veidi uhkemas kleidis
Siiski on alles veel mõned mured. Ilgelt ajab sumbutist musta välja kui gaasi anda ja mootor kuidagi väga jõuetu. Ehitame edasi.... |
22.04.2011 at 13:23 |
|
Redneck
|
LIncoln enam ei käivitu
quote: reisisell: Vastumeelselt pean ma "Sebringu" mehega nõustuma. Ford on Ford, kuigi veidi uhkemas kleidis
Siiski on alles veel mõned mured. Ilgelt ajab sumbutist musta välja kui gaasi anda ja mootor kuidagi väga jõuetu. Ehitame edasi....
Aga miks ta siis ikkagi käima ei läinud? ja jõuetus ehk, et mõni pütt ei löö (küünal, juhe õhtal?)?
Mu enda Astro'l suht sarnased sümptomid.. |
22.04.2011 at 14:29 |
1 edit. Last edited 22.04.2011 at 14:30 by Redneck
|