Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Täheldematu :) muusika Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
quote:viplala: Räpp on kindlasti üks muusika liik. Nagu vanasti olid leivakastid leibade jaoks, kui neid poodi veeti. Aga nad ei olnud toit. Samuti ei ole räpp muusika. Ta on luule. mis on samuti tase, kui ta on hästi tehtud.
Räpp koos muusikaga on komplekt. Kui sealt üks osa ära võtta ja teine ikka veel kannab... vot see on tase.
Seda traktori varianti olen ma pikalt juba fännanud. Änksa.
Tolle kolmanda originaali juured lähevad sinna kus päike paistab 24h ja naised on kuumad ning karvased. Seal ei ole sünnitusmaju, seal lapsed lihtsalt potsatavad välja. Seal on meestel rusikate asemel kivid ja naistel tisside asemel piima täis ämbrid. Nad on kõik nigu šokolaadid ja alati märjad... palav noh. Higi veri ja pisarad. Ja lehmad. Palju lehmi. Suurte udaratega. Roosadega. Irv.
täitsa mõnus.
mina lisaks siia selle
you can go up on a steep hill in Las Vegas and look west, and with the right kind of eyes you can almost see the high water mark -- that place where the wave finally broke and rolled back.
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
28.02.2011 at 01:17
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Täheldematu :) muusikaKas on võimalik kellelgi oma lugu veelgi enam täiuslikkuseni lihvida? Vist mitte... Dire Straits'ist tuntud Mark Knopfler ja lugu on Brothers in Arms
Ja siin on ta koos Eric Clapton'iga, Laila't mängimas.
01.03.2011 at 12:37
1 edit. Last edited 01.03.2011 at 12:38 by viplala
Täheldematu :) muusikaKa minu absoluutne lemmik Brothers in Arms. Aga huvitavaid asju on teinud ka selline bänd nagu Einstürzende Neubauten - 1 nende stiilinäidetest näiteks NNNAAAMMM
____________________________ Team OUTLAW
'80 Jeep Wagoneer 258 cid R6 4 spd manual
'79 Jeep Wagoneer 360 cid V8 TH400
'06 Fiat Panda 4x4
01.03.2011 at 17:02
1 edit. Last edited 01.03.2011 at 17:05 by Jutulind
Täheldematu :) muusikaToome sisse vähe teistsuguseid pille, vähendame keeli Ukulele.
Parim ukulele orkester. Kontsertid käivad alati läbi väikese huumoriprisma.
Ning veel üks maailmakuulus nobenäpp samast vallast.
Ukulelel on ju 2 silindrit puudu, ikka rallivad ringi
Edit: Vaadake ka seda legendide mängu, Prince laseb seal vist oma elu soolo. Kutt elab mängi nii sisse, et vahepeal tundub nagu kohe-kohe saab. Ega see välistatud polegi, sellise mänguga
01.03.2011 at 18:57
3 edits. Last edited 01.03.2011 at 19:25 by viplala
Täheldematu :) muusikaKust nad tulevad, need geeniused?
Tänaseks on temast saanud mitmeid aastaid vanem ja seljataha on tal jäänud samuti nii mõnedki kontserdid, kuid siin on üks ta algusaegseid esinemisi koos Buddy Guy'ga.
8 aastane Quinn Sullivan. Haruldane.
7 aastane Lucciano Pizzichini
Siin esineb ta Carlos Santanale. Lahe on vaadata, kuidas laps saab oma esinemisse rohkem sisse elada, kui mõni vana staar.
01.03.2011 at 20:19
Saadeti mulle see laul meenutamaks vanemaid aegu. Tuli kohe küsimus, et mis selle loo originaalversioon võiks olla? Tundub kuidagi väga ameerikalik rekkamehe stiil.
04.03.2011 at 08:25
Täheldematu :) muusikaEsiteks julgen väita kahte asja:
1 - et ka sellel lingil olev "vana" asi on muusika
2 - ja et 99,9% ei viitsi (jaksa) seda lõpuni vaadata
( kuigi "Rannamäe" on trummide taga, "Kuulberg" näpib soolokitarri ja "Joala" tinistab bassi)
Muidu ma jazzu ega ooperit ega muud süvamuusikat jne ei salli
Ise imestan, et see mees (johnny depp ) pole veel kinni pandud oma sõnumite eest
Edit: ja umbes nii ma siin kuvari ees oma aega viidangi
Täheldematu :) muusikajust äsja lõppes vikerraadio kesköö programmis uhhu tuuri (või misiganes nende ürituse õige nimi on) viimatise reisu saade.
saate lõpus oli ka võrdlemisi sürr laul, a minu meelest üle prahi lugu oli kõikse esimene mingi vist jeemeni rahvalaulu moodi leierdus. alul tundus täiesti mõttetu saast, hetk hiljem meeldis ja kui ää lõppes oli täiega masendus pääl. oleks võind terve saate ainult seda lasta.
kahjuks ei kuuland alul nii tähelepanelikult, et oleks esitaja/loo kohta miskit arusaadavat suut meele jätta.
kui keegi targem või parema kuulmisega, siis võiks viiteid jagada.
01.04.2011 at 23:08
quote:diesel: just äsja lõppes vikerraadio kesköö programmis uhhu tuuri (või misiganes nende ürituse õige nimi on) viimatise reisu saade.
saate lõpus oli ka võrdlemisi sürr laul, a minu meelest üle prahi lugu oli kõikse esimene mingi vist jeemeni rahvalaulu moodi leierdus. alul tundus täiesti mõttetu saast, hetk hiljem meeldis ja kui ää lõppes oli täiega masendus pääl. oleks võind terve saate ainult seda lasta.
kahjuks ei kuuland alul nii tähelepanelikult, et oleks esitaja/loo kohta miskit arusaadavat suut meele jätta.
kui keegi targem või parema kuulmisega, siis võiks viiteid jagada.