Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Kitarr Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
KitarrTere - kes mäletab, ma ennem lihtsalt - luu olin siin foorumis,kuid kuna vana profiil tööle enam ei hakanud olin sunnitud uue tegema
Hetkel siis tegelen taas sellise bändiga-kuna vahepeal oli ca, aastane vahe siis osa seltskonnast vahetunud:
www.myspace.com/bonersestonia
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
24.04.2010 at 10:38
KitarrTundub, et mida kauem sa elad, seda rohkem sa teada saad. Kus ma küll seda kuulnud olen
Teinekord tundub, et sa oleks elanud nagu kotis. Igas kandis sinu ümber on asju, mis ainult kajavad su ümber ilma, et sa neile tähelepanu pööraksid, ja siis kui see hetk kätte jõuab, vaatad neid nagu ilmutusi. Ja siis tundub, et su elust jääb väheks, et ampsata neist tükikest, oma teadvusse.
Kus kurat ma küll elanud olen, et olen lasknud nad kahe kõrva vahelt läbi siiani?
Hound Dog, ilmus välja ühe teise teemaga siin.
Rory Gallagher, ma ju oleks pidanud teadma teda.
Eks igaüks meist on oma muusika kandja, aga minu jaoks puperdavad v8'sa kõrval just sellised kuus keelt, koos oma peremehega.
edit: Vaadake ka miks BB. King on, või miks ta oli, see kes ta on, ja millest see tuli.
Just seda soulilikku ja laiba matmise lugu ( teine osa mixist) ... mida ta siiani esitab.
Neegrid, Blues ja Rock'n'Roll... ja kitarr
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
18.02.2011 at 02:34
1 edit. Last edited 18.02.2011 at 03:01 by viplala