Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Liimitud klaaside eemaldamine Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
Liimitud klaaside eemaldamineOleks vaja pädevat meest(koos instrumentidega), kes suudaks mu autol esi- ja taguklaasi kahjustamata eemaldada. Auto ei liigu, ehk et seisab pukkide peal garaazhis - seega paluks mitte klaasitöödega teenindusi pakkuda. Eeldan, et keegi altuura korras tuleb teeb asja ära. Asjaga on suht. kiire!
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
06.07.2002 at 16:58
checko
Liimitud klaaside eemaldaminekui sa elad tallinnas siis ma ei saa sind vist aidata.
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
06.07.2002 at 17:04
quote:checko: kui sa elad tallinnas siis ma ei saa sind vist aidata.
Tallinnas ma just olengi.
Lisan veel, et kiire = järgmise nädala jooksul.
06.07.2002 at 18:06
checko
Liimitud klaaside eemaldamineaga need sokud kes seda teevad on tartus.
kuigi ma ju vöin kysida kas neil kolleege on kes viitsiksid ära teha... ma esmaspäeval uurin.
kui hästi läheb saab kolmapäevax vôi neljapäevax tehtud.
kuid ära sellele lootma jää.ma ei ole kindel.
06.07.2002 at 18:52
Liimitud klaaside eemaldamineMa eemaldasin oma auto klaasid ise ilma ära lõhkumata. Ühest kohast tuleb auk liimimöginast läbi saada ja siis ntx kitarrikeelega kogu ring läbi saagida. Imepeenike tugev tross aitab ka. Mõlemasse otsa seod mutrivõtme käepidemeks ja annad minna, üks mees autos ja teine väljas.
07.07.2002 at 10:09
quote:rustang: Ma eemaldasin oma auto klaasid ise...
Jah, seda ma esiklaasipeal katsetasin. Kuna see nii kui nii juba enne praos oli, siis polnud mul kahju endale õppetund anda. Proovisin keevitustraadiga - ebaõnnestusin. Traat läks iga 10cm
järel pooleks ning yhtlaselt tekitasin ühe prao veel juurde(kasum oli pool meetrit läbilõigatud tihendit). Võtsin otsuse vastu, et tagaklaasi kallale ma ei lähe.
07.07.2002 at 10:28
valts
Liimitud klaaside eemaldamineÄra võta siledat traati saagimiseks - kitarri keel on kõige parem ja see eemaldamine on suht lihtne
08.07.2002 at 11:10
Liimitud klaaside eemaldamineMine käi mõnest klaasitöökojast läbi ja osta spets. klaasitraat. Ja siis rustangi menetlusel ... kui vaja, võin appi tulla. Sadu klaase(kohe kindlasti) vahetanud ... sest sellega rahagi teeninud.
08.07.2002 at 11:15