| Poster |
Message |
410 |
chevi hüdtutõukurid
kuna mootoril sai kaaned maha võetud ja klapid lihvitud siis peaks ka hüdtotõukurid üle kontrollima sest mõni neist tiksus sõidu ajal,nüüd sooviks siis teada kas see on kuidagi koduste vahenditega võimalik kindlaks teha milline ei tööta,või tegeleb sellega mõni töökoda.
liikuriks chevi 6,2 ja asukoht tallinn |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
09.12.2010 at 22:34 |
|
kaedoo
|
chevi hüdtutõukurid
Räägitakse et saab koduste vahenditega seda teha,ise pole näinud-teinud.Uus komplekt ca 1K eeku.Peaksid mootorite remontijatega ühendust võtma. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
09.12.2010 at 23:36 |
|
viplala |
chevi hüdtutõukurid
Mina küll ei tea, kuidas maha võetud tõukureid koduste vahenditega kindlaks teha, milline neist tiksus või milline täitsa peetis on. Ma olen neid lahti kiskunud, visuaalselt kontrollinud, igasugu jama välja pesnud, aga teada, kas nad õieti töötavad, peaks vist mingi aparatuur olema. Parim selle asja jaoks on vist seesamune mootor, kust nad pärit on. Võib-olla saab ka mõõtes midagi seal (kindlasti saab) kindlaks teha, kuid kas ka nn. igamehe garaazis, selles ma veits kahtlen. |
09.12.2010 at 23:48 |
|
DevilDeVille
|
chevi hüdtutõukurid
kui mootor juba laiali, siis see kilokene hüdrotõukuritele kulutada ei tohiks küll liigavale valik olla.
09.12.2010 at 00:03 |
|