| Poster |
Message |
tfr
|
Istmekinnituste ringitegemine
Ma kunagi kevadel korra võtsin selle ka teemaks, et tahaks XJ-is istet tahapoole saada, aga toona kusagile ei jõudnud. Nüüd olen poole aastaga ~6000 miili maha sõitnud ja tulemus on see, et selle vales/ebamugavas asendis istumisega olen selja nii p***e keeranud, et peale 15km Muuga-kesklinn otsa enam esimese hooga otse püsti ja selga sirgu ei saa 
Ehk siis, mis butiik oleks mul nõus seda istet ~10-15cm tahapoole liigutama?
24.10.2010 at 01:53 |
|
Jutulind |
quote: tfr: Ma kunagi kevadel korra võtsin selle ka teemaks, et tahaks XJ-is istet tahapoole saada, aga toona kusagile ei jõudnud. Nüüd olen poole aastaga ~6000 miili maha sõitnud ja tulemus on see, et selle vales/ebamugavas asendis istumisega olen selja nii p***e keeranud, et peale 15km Muuga-kesklinn otsa enam esimese hooga otse püsti ja selga sirgu ei saa 
Tegelikult viitab see ka hoopis sellele et seljalihaseid ei ole ollagi. Peaksid lisaks istme kinnituste ringitegemisele ka seljalihaseid treenima hakkama. Ise jõudsin sama järelduseni peale Käbi autoga ühe otsa tegemist kus kerge korrigeerimine peale starti selja ära tõmbas 
'06 Fiat Panda 4x4 |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
25.10.2010 at 05:54 |
|
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
kadjakas |
quote: tfr: Ma kunagi kevadel korra võtsin selle ka teemaks, et tahaks XJ-is istet tahapoole saada, aga toona kusagile ei jõudnud. Nüüd olen poole aastaga ~6000 miili maha sõitnud ja tulemus on see, et selle vales/ebamugavas asendis istumisega olen selja nii p***e keeranud, et peale 15km Muuga-kesklinn otsa enam esimese hooga otse püsti ja selga sirgu ei saa 
Mis siin ikka butiigitada, kaks miskit profiilijuppi, mõned poldid-mutrid, vajadusel ehk tõmbemutreid ja kibekiired kuldse helgiga käed...
EDIT: Hetk, mil vanad poldid käes ja põrandas neli kasutatava keermega ava on, kirgastab.
Kadjakas teab, on kogenud selle hetke ülevust.
|
25.10.2010 at 12:49 |
1 edit. Last edited 25.10.2010 at 12:56 by kadjakas
|
|