Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Natuke nalja vol 39 Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
IRWW - "kas sa kujutad ette ka, kui keeruline on IP aadressi muutmine, see on nii, et lähed poodi ja ostad uue arvuti"
04.09.2010 at 08:27
Natuke nalja vol 39http://usaraud.ee/index.php?id=4_4_27_6722
KOIK ELEKTER , UUS stereo system dash TV, 3 12" sub-woofers , 1800 watt Kenwood, Hollywood hard top removable, UUS SISU , UUS VARV VA'LJAST, LAKI ALL TOELISED DOLLARID, UUS VAIP, UUS suspension kit, 26" chrome rims UUED KUMMID AINULT NEEGER ROOLIS EI ANTA AUTOGA KAASA!!!!!
08.09.2010 at 12:07
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Natuke nalja vol 39kusjuures just sama marki tarbeauto ostja tuli otse (ca 2km kaugusel asuvast) esindusest värskelt ostetud masinaga minu juurde b-osade poodi ja ostis omale sealt orig aukutesse sobivad udutuled (ehk siis margi kohased aftermarket tuled), sest see oli ca 5x odavam kuid visuaalset vahet näha pole, huvitav et esindus keerab selle asemel poldiga stangele asju külge
PS kunagi esinduses töötades, ootasin uue masina loovutamist kliendile ja servis oli jubedalt umbes, seega sai elektrik ülesande, et reg nubrid koos alusega uuele autole kinnitada, selle asemel et panna kruvidega alused ja seejärel sinna sisse numbrid, lasi tüüp jumala rahuga kruvid läbi numbri ja selle aluse masinale külge, ning kui ma siis küsisisin miks krt sa nii tegid, vastas ta - ma olen elektrik ju (kusjuures polnud tegemist mingi noorukiga, vaid ikka min 15aastase töökogemusega mehega)
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
08.09.2010 at 20:25