Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Speedest Legends järelkajad
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Üritused : Speedest Legends järelkajad   1 2 3 4 5  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Poster Message
partel

Speedest Legends järelkajad
Jah, ja mida te Ply üle vingute, ta on ju kogu aeg selline olnud. Võib-olla seekord oli tuule-Veskile pisut rohkem puks-Priit pähe kukkunud, meremeeste asi ju.

Turboautod said publiku poolt ju tormilise aplausi osaliseks, ehk ei maksa eriti solvuda vast?

23.08.2010 at 13:58
jyrki
Would have liked to participate, but too tight schedule for us. Had to have one "free" weekend, only at Kiikala as a spectator. Would sure have liked to be there. But maybe next year!

23.08.2010 at 14:07
partel

You have every right to relax a bit, after winning races both in Estonia and in Sweden!

Everybody wants you back here, however!

23.08.2010 at 14:34
tacco

Lisan omad pildid ka

23.08.2010 at 14:50
Jutulind
Ot mis nende karikate peal on ? Kas on mul silmad viltu pähe kasvanud või olid need nüüd taas EMV I etapi sõidud ? Minu arvestuse järgi oli tegu ju III etapiga ...
link

'06 Fiat Panda 4x4

23.08.2010 at 17:37
dellu
EMV I Etapp jah. Mingi jama pidi olema, aga ei seletatud. Diplomi peal oli õige.

23.08.2010 at 18:00
aivoha

quote:
Jutulind: Ot mis nende karikate peal on ? Kas on mul silmad viltu pähe kasvanud või olid need nüüd taas EMV I etapi sõidud ? Minu arvestuse järgi oli tegu ju III etapiga ...
link

Jah siin kohal võtan süü omaks. Kujundust tehes võtsin naitreisi karikate põhja, vahetasin logo ära ja nii ta jäi. Ju siis tuli mingi kiire asi vahele.
Tegial juhtub nii mõndagi. Kahju muidugi, aga loodan et see ei kahanda karika väärtust. Logo ju ikka õige peal ju :)

Ja pealegi see ju oli legendide esimene etapp...:D

23.08.2010 at 18:14
charger
Mul on eelmisest aastast kahh kaks I etapi karikat kapi otsas: Tartust ja Haapsalust :D

23.08.2010 at 19:10
aivoha

quote:
charger: Mul on eelmisest aastast kahh kaks I etapi karikat kapi otsas: Tartust ja Haapsalust :D

Speedste on nii eriline võistlus et iga etapp on justkui esimene
... ja pealegi, mis sa võidad siis nii palju:D

23.08.2010 at 19:16
1 edit. Last edited 23.08.2010 at 19:17 by aivoha
avastaja

PILDID | VIDEO

23.08.2010 at 20:59
Stealth

quote:
avastaja: PILDID | VIDEO

Kuradima hästi tehtud video. Igatahes :)

23.08.2010 at 21:20
aivoha

Nii. võtan siis kätte ja kirjutan kah paar rida.
Kõigepealt seaksin ritta oma suured tänusõnad kõigile kes legendide sõidu korraldamisele kaasa aitasid.

Legendid - Vanameistrid, suured tänud, et võtsite vaevaks ja kohustuseks sellest üritusest osavõtta. Selge on see, et ega me ei lootnudki et kõik saavad osavõtta, aga no kuulge... ca 30 teid ju tuli ja te kõik olite meile võrdselt tähtsad.

EMV punktide hankiad - Ärge ennast hüljatuna tundke. Suured tänud ka teile. 77 osalejat kokku pole ju naljaasi. Nii palju osalejaid pole minu arust veel eestis koos võistelnud (kui on siis parandage mind)

Kohtunikud - Te olite viimase peal. Kõik toimis. Lausa lust oli käia raadiosaatja klapid peas ja kuulata kuidas entusiasmist pakatavad päkapikud tegid võistlusest selle mis ta oli. Päästeameti kiirus, ATV-dest saateautod ja raja auto, line up start ja finish, autode tagasitoomine... kõik kulges kui õlitatult. Tuleb välja, et saab küll kui väga tahta.

Kommentaatorid - Meie hõbekõrid Kaarel ja Prr alusatsid rahulikul. Hiljem lisandus kähedam barriton Priidu näol. Kas üldse kuskil on paremat kooslust loota.
Mina Priidu kallal ei võtaks sõna. Mees ju ikkagi kah legend meie alal ja olgem ausad, sünnipäeval on ka rohkem lubatud. Ka kadunud Toomas Uba suust võis kuulda imelikke ütlusi, aga kas teda sellepärast halvustati...? Minu arust mitte. Niiet tänud ka teile.

Toetajad - Speedesti suur A ja O. Ilma teieta oleks olnud kogu üritus sisuliselt paberile jäänudki.

Külastajad - On näha et Drag ei ole inimeste südamest kuhugile kadunud. Tulgu taevast või pussnuge, ikka seistakse vapralt sügis tuules ja märjana endiselt raja ääres. Võib vist ühe käe näppudel üles lugeda, kes tugeva vihmaga lahkusid, aga ilmselt oli siiski põhjus millegis muus kui lihtsalt märjaks saamises.
Õige kiirendushunt niisama alla ei anna ju.

Special thanks -
Prr - Mees suure algus tähega. Paljude ideede autor. Surematu Speedesti peakohtunik/kommentaator. Tohutu tutvusringkonna positiivne ohver.
Igal pool tal ka tuttavaid on. Kui abi vaja, siis alati on tal keegi kes saab aidata (ja loomulikult suudab ta nad ka ära rääkida). Me veel joome ja mitte vähe!
Ardo - Kogu PR kampaania suur kardinal. Samas jõudis ta veel ka legend olla.
Tarts ja co. - Supper kus ühel väiksel tiimil on töötahet. Kui teised juba teisel viinal korgi maha keerasid siis need vaesed 6-7 meest rassisid kergel sammul, paduvihmas ja pimedas veel aedasid kokku korjata. Nagu kreisiraadios öeldakse "...neil on kohe seda tantsutahet..."

Nii nüüd sai vist kõik tänatud.
Tänu eelpool kirjutanule võiks kokkuvõtteks öelda, et kõik teie tegite SPEEDEST LEGENDS võimalikuks ja selliseks nagu ta tuli. Ilmselt ei jõudnud taevataadile ülekanne kohale (ma loodan et tänu eelnevatele tormidele tekitatud liini kahjudest) ja selle pärast ka see vihm, kuid usun et võtsime sellest päevast maksimumi.
Olin õhtul tordilauas vist isegi liiga tagasihoidlik, aga pean tõdema, et olin nii füüsiliselt, kui ka vaimselt täiesti läbi, kuid samas üli õnnelik. Vaadates kuidas kõik sõbralikult napsu võtsid ja torti sõid (muide kas kellegil pilte on tordist), siis palju ei puudunud väikesest pisara poetamisest. Räägitakse et suured mehed ei nuta, kuid ma tean millest räägin. Usun et Andrus sai must seal väga hästi aru.
Kas SPEEDEST LEGENDS tuleb tagasi? Hea küsimus - millele hetkel vastust ei tea. Kindlasti ei saa sellest iga aastast üritust. Igal aastal ei tule ju legende juurde ju.
Kui näiteks teha 2015 või isegi 2017, siis kui Speedest saab 20 aastaseks, ehk siis... Vot siis oleks alles õiged legendid. Hallipäised ja pikka halli habemega Jaanus komberdab kepi najal oma päevinäinud Ford Focus RS-i juurde. Oleks ju äge vaatepilt:)
Ühesõnaga minu suur kummardus teie kõigi ees ja selleks aastaks lõpetan Speedestga ära, et alustada vaikselt järgmise aasta planeerimist.
Ehk siis Suured tänud veelkord ja kohtumiseni speedestil 2011 aastal.

23.08.2010 at 22:44
rat_013

Julgen siia jätkuks lisada et Aivo, samamoodi nagu paljude teisteta ei oleks ka ilma sinuta Eesti kiirendusmaastik see mis ta on - loodan südamest et sul seda jaksu jätkubki nii Speedesti 20. kui ka 30. sünnipäevani ja kauemakski veel :) Kevadel jälle ;)

23.08.2010 at 22:58
1 edit. Last edited 23.08.2010 at 22:58 by rat_013
wohh
Liitun nii Aivo kui Rati tänusõnadega ning lisan siia juurde, et ma tegin mõned pildid õhtusest tordisöömisest. Homme õhtul potsatan need kusagile netti üles.

23.08.2010 at 00:17
prr

Mõni mode võiks vaadata, et kui ruttu see teema lõhki loeti, äkki see thread läheb ka ajalukku kui "legend" :)

24.08.2010 at 10:27
dellu

Sai natuke arvuti taga nokitsetud ja Bracketi ellikas ka ära joonistatud, kuna see oli ju ainuke klass, mis "läbi mängiti". Punasega olid soolod.

24.08.2010 at 10:55
partel

quote:
prr: Mõni mode võiks vaadata, et kui ruttu see teema lõhki loeti, äkki see thread läheb ka ajalukku kui "legend" :)
Esmaspäeva õhtul jäi järsku silma, et gueste on miski 2700! :uhoh

Olid reaalsed inimesed või mingi proge vms? Samas teistes foorumites on link sellele teemale küll ja neiski mõni liige...

24.08.2010 at 11:29
partel

Mis vanusesse puutub, siis NHRA Top Fueli piloot "Kreeklane" on 80-aastane! Alustas 1940 ndatel.

50 või 60 aasta juubel ei tähenda vanust, vaid racing staazhi!

Ehk pensionile jäämist lähiajal planeerima ei pea...

24.08.2010 at 11:39
dellu
Bracketi aasta arvestus peaks selline olema. Rando Merel võib ka 760 punkti olla, aga see ei muuda midagi. Punkiarvestusest ma välja ei loe, et 3 ja 4 koht erinevalt punkte saaks, aga 2008 on antud 3ndale 50 punkti rohkem.

Vähe kirjum pilt ka:

24.08.2010 at 11:49
1 edit. Last edited 24.08.2010 at 13:19 by dellu
korgits

Nüüd lõppuks kui olen suutnud vahepeal 8 tundi magada saada ning pea selgemaks tõmmanud siis kirjutaks ka paar kommentaari.

Nii palju ,et miks mina ukkerdasin ja olin aeglane ning võtsin sisuliselt viimase koha võistlusel kõige võimsama tsikliga tol päeval. Esimest korda elus olin turbo ülelaadimisega tsikliga ning sellega sõitmine on midagi muud kui vabalthingav või nitrokas. Selle boosti üleval hoidmine ja kaotamine oli paras nuss ning öösel paigaldatud süütekatkesti käiguvahetuse jaoks andis otsad ning vahegaasiga vahetamine muutis tsikli igakord äärmiselt ebastabiilseks. Võtsin asja võimalikult ohutult ja rahulikult kuna tsikkel ei olnud minu oma ning ei tahtnud riskida selle vigastamisega. Kuid kooli raha on makstud ja nüüd tean täpselt mis elektroonikat ma tulevikus enda turbo tsiklile peale panen ning kuidas hakkan juhtima seda !!!

E klassi tsikkel millega sõitis kristjan Beljaev: Seda tsiklit sai viilitud ja seadistatud nädalaega järjest ilma ,et oleks saanud korralikult magada ning reedel sai tsikli aju Haapsalus seadistatud ning parimaks ajaks 9,85 . Mis näitas ,et ajavõttu süsteem mida kasutasime mis väidetavalt eksis 0,15. Olime nüüd 100% kindlad ,et Aivole lubatud eesti rekord tuleb ära tema võistlusel. Parimaks ajaks saime 9,74 ning rekordiks läks kirja 9,84. Mida me tegime juba vihmas ! Siis kui vihma hakkas korralikult sadama, liimisin mina tema tagarehvi alles. Märjale rajale minnes suutis tsikkel ennast tagarattasse ajada millega tekkis kerge aja kadu kuid vaatamata sellele püstitasime ikkagi Eesti rekordi !

Suurimad tänud:
Viljar Mäeseppale, et lahkelt andis etanooli vee pritse süsteemi tarbeks. Sellega sai turbo tsikli Afr natukene inimlikumaks sest enne kütuse segu oli väljaspool skaalat ning räigelt rikkas kuid nüüd juba sai ta 10 ja 11 vahele.

Käbi ja Kuriksi tiimidele tänud poltide eest millega sai nimin-nabin oma tsikli tagarattas paika aetud.

Tänud naabritele kes meie veits jokkis sõbrad ära kannatasid =P Kuid loodan ,et nad eriti ei häirinud kuna nad olid vaatamata oma olekule ikkagi sõbralikud.

Võistlus oli ülikõva !! Tuli meelde 2005 aasta aga lihtsalt võistluse korraldus oli nüüd ülim .
Seltskond ja õhkond võistlusel oli ülim ning kõik sujus mega kiirelt !!!

Aivole special tänks...ehk tema kerge lahkuse eest on mul lootust järgmine aasta sponsoritele :)
Kohtunikutele loomulikult tänud ,et vaatamata vihmale ei tõmmatud tsikkel stardist ära aga lasti ära vormistada rekord :D

http://www.motomaania.ee/racing/

24.08.2010 at 12:08
anryo
quote:
dellu: Punkiarvestusest ma välja ei loe, et 3 ja 4 koht erinevalt punkte saaks]
3. ja 4. koht on punktiarvestuses "võrdsed" jah, erinevus tuleb sellest, kumb "pääses" eliminaatorisse ettepoole. Niipea, kui peakohtunik on punktid saatnud, saab ka hooaja kokkuvõtte.

24.08.2010 at 14:07
pprz

Latvijas fotografs Deniss Podnebessi pildid :)

24.08.2010 at 14:11
Cul

Minult ka mõned pildid ilmselt läbi aegade vingeimast üritusest.
Katsun ka videod lähipäevil kuhugi üles saada.

24.08.2010 at 14:29
1 edit. Last edited 24.08.2010 at 14:30 by Cul
Ets
quote:
anryo:
quote:
dellu: Punkiarvestusest ma välja ei loe, et 3 ja 4 koht erinevalt punkte saaks]
3. ja 4. koht on punktiarvestuses "võrdsed" jah, erinevus tuleb sellest, kumb "pääses" eliminaatorisse ettepoole. Niipea, kui peakohtunik on punktid saatnud, saab ka hooaja kokkuvõtte.
Mis sa selle "ettepoole pääsemise" all mõtled?
3. ja 4. koht saavadki samad punktid kuna mõlemad on ju eelviimase ringi kaotajad.
3.-4. koha sõit sõidetakse meil Eestis ainult seetõttu, et on harjutud ka kolmandale kohale auhindu jagama. Mujal on ainult winner ja runner-up pjedestaalil.
Kunagi oli reeglites tõepoolest +50 ka kolmandale kohale aga see võeti välja.

24.08.2010 at 18:21
tmac

Ja Aivo aitähh sulle selle raske vankri vedamise eest

24.08.2010 at 20:28
tqhq.ee foorum : Üritused : Speedest Legends järelkajad   1 2 3 4 5  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2025.