Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Elion ja digipööre Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
Elion ja digipööreEi oska mujalt küsida, kui teema on sobimatu, palun modedel kustutada.
Mul naabrimees sai küla viimase Elioni kodulahenduse juhtme (digiTV, telefon, internet). Internet on meil jagatud kahepeale, st ta pani oma koju ruuteri, kust tuleb juhe minu maja wifi jaama ning ma maksan talle selle eest kindla kopika kuus. Küsimus - kas selle juhtme kaudu saan ma kuidagi TV pildi ka oma majas ette manada või käib telepilt mingit muud traati mööda? Elionil on paar muhedat kanalit mida mu Viasat ega tavaantenni otsas olev digiboks muidu ei näita.
05.08.2010 at 12:13