| Poster |
Message |
olari5555 |
Karteripõhja parandamine
Tere.
Garaazi tagurdades suutsin lõhkuda pontiac firebirdi karteripõhja.
Kas on mõnda sellist ainet,millega seda parandada,et saaks omal jõul teenindusse sõita(säästaks treileri pealt )
Auk on umbes 1cm pikk ja 0,5cm lai.
Ise mõtlesin,et ehk keemiline metall.
Mida arvate?
|
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
16.11.2009 at 08:46 |
|
HardStep |
Karteripõhja parandamine
Polt, mutter ja seibid? Ajutise variandina ehk toimib.
16.11.2009 at 09:40 |
|
rescue
|
Karteripõhja parandamine
quote: olari5555: Tere.
Garaazi tagurdades suutsin lõhkuda pontiac firebirdi karteripõhja.
Kas on mõnda sellist ainet,millega seda parandada,et saaks omal jõul teenindusse sõita(säästaks treileri pealt )
Auk on umbes 1cm pikk ja 0,5cm lai.
Ise mõtlesin,et ehk keemiline metall.
Mida arvate?
ära pulli nende poltide ja muu jamaga, võta karter maha (eelnevalt lase õli välja) mine lase ära joota kokku se ava ja seejärel lähimasse usaautode varuosapoodi, uus tihend ja alla tagasi ning õli sisse, kõige lihtsam ja kokkuhoidlikum lahendus |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
16.11.2009 at 10:17 |
|
hents99
|
Karteripõhja parandamine
Keemiline metall sobib ajutiselt hästi. Pind puhasta korralikult ära enne peale kandmist.
16.11.2009 at 10:37 |
|
diesel |
Karteripõhja parandamine
ma loen ja mõtlen ja kipun nii aru saama, et eesmärgiks oleks auk paigata ilma vanni alt võtmata. sel juhul pole abi ei keemilisest metallist ega poldist mutrist. kui tingimata on vaja omal jalal töökotta sõita ja ise kodus kuidagi ei saa vanni vahetet, siis võib ka mägiaivari stiilis lahendust pruukida. vestad mõnest tihkemast puust sobiva punni ja koputad augule ette. uus õli sisse ja sõidad üks silm armatuuris õlitulel töökojani. kui enam-vähem punn on, siis võib peris kaugele saada sõita. olenevalt vanni sügavusest pead arvestama, et nii pikka punni ei tee, et otsaga vändale jalgu jääb. |
16.11.2009 at 11:33 |
|
hents99
|
Karteripõhja parandamine
quote: diesel: ma loen ja mõtlen ja kipun nii aru saama, et eesmärgiks oleks auk paigata ilma vanni alt võtmata. sel juhul pole abi ei keemilisest metallist ega poldist mutrist. kui tingimata on vaja omal jalal töökotta sõita ja ise kodus kuidagi ei saa vanni vahetet, siis võib ka mägiaivari stiilis lahendust pruukida. vestad mõnest tihkemast puust sobiva punni ja koputad augule ette. uus õli sisse ja sõidad üks silm armatuuris õlitulel töökojani. kui enam-vähem punn on, siis võib peris kaugele saada sõita. olenevalt vanni sügavusest pead arvestama, et nii pikka punni ei tee, et otsaga vändale jalgu jääb.
On küll abi keemilisest metallist.
Mina olen sedasi teinud: Õli immitses õrnalt, lasin mootoril jahtuda, puhastasin lihvpaberiga pinna ära, tegin puhtaks, ja kohe keemiline metall peale, siis omakorda kuumapuhuriga kuivatasin.
Ajutine lahendus kippus jällegi püsivaks, alles mõne kuu pärast panin korraliku vanni alla.
16.11.2009 at 13:09 |
|
olari5555 |
Karteripõhja parandamine
Tänud kaasamõtlejatele |
17.11.2009 at 08:33 |
|
viplala |
Karteripõhja parandamine
Eks ta oleneb ka augu suurusest. Pisemate vigastuste puhul, ajutise lahendusena, aitab keemiline metall piisavalt hästi. Olen proovinud isegi 200,l diisliga täidetud, vaadi põhja lappida, pidas küll. Samuti karteri ja käigukasti põhja, nii alumiiniumist kui ka tava metallist. Töökotta jõuab vabalt. |
17.11.2009 at 09:59 |
|
zuurik
|
Karteripõhja parandamine
ma arvan, et äkki keegi hea kodanik viitsib sind lihtsalt sleppi võtta, oleks kõige odavam(närvirakud ka maksavad ju). Kuna fire karterisse läheb umbes 5 l õli, siis kokkuhoid seegi halvem pool ainult rooli- ja pidurivõimendi puudumine transpordil. Aga lase siis korraga juba ka filter vahetada |
17.11.2009 at 13:04 |
|
hents99
|
Karteripõhja parandamine
quote: zuurik: ma arvan, et äkki keegi hea kodanik viitsib sind lihtsalt sleppi võtta, oleks kõige odavam(närvirakud ka maksavad ju). Kuna fire karterisse läheb umbes 5 l õli, siis kokkuhoid seegi halvem pool ainult rooli- ja pidurivõimendi puudumine transpordil. Aga lase siis korraga juba ka filter vahetada
Kas tasub ikka automaatkastiga autot slepis pikalt vedada, lihtsam on tõesti liimida.
17.11.2009 at 15:45 |
|
zuurik
|
Karteripõhja parandamine
manuali järgi võib vedada vist miski 70-80km 50 km/h....aga tegelikult kui näiteks firet sleppi võtta, siis tagasillast kardaan lahti lasta. Enda autol tegin just nii, et saada miski 130km slepis olla, kui käigukasti eesmine simmer ära jooksis.
15.06.2010 at 22:39 |
|
Olds
|
Karteripõhja parandamine
quote: hents99: quote: diesel: ma loen ja mõtlen ja kipun nii aru saama, et eesmärgiks oleks auk paigata ilma vanni alt võtmata. sel juhul pole abi ei keemilisest metallist ega poldist mutrist. kui tingimata on vaja omal jalal töökotta sõita ja ise kodus kuidagi ei saa vanni vahetet, siis võib ka mägiaivari stiilis lahendust pruukida. vestad mõnest tihkemast puust sobiva punni ja koputad augule ette. uus õli sisse ja sõidad üks silm armatuuris õlitulel töökojani. kui enam-vähem punn on, siis võib peris kaugele saada sõita. olenevalt vanni sügavusest pead arvestama, et nii pikka punni ei tee, et otsaga vändale jalgu jääb.
Mina olen sedasi teinud: Õli immitses õrnalt, lasin mootoril jahtuda, puhastasin lihvpaberiga pinna ära, tegin puhtaks, ja kohe keemiline metall peale, siis omakorda kuumapuhuriga kuivatasin.
Ajutine lahendus kippus jällegi püsivaks, alles mõne kuu pärast panin korraliku vanni alla.
Kummaline...kuumapuhur (kuum õhk) muudab keemilise metalli just vedelaks 
16.06.2010 at 11:19 |
|
hents99
|
Karteripõhja parandamine
quote: Olds: quote: hents99: quote: diesel: ma loen ja mõtlen ja kipun nii aru saama, et eesmärgiks oleks auk paigata ilma vanni alt võtmata. sel juhul pole abi ei keemilisest metallist ega poldist mutrist. kui tingimata on vaja omal jalal töökotta sõita ja ise kodus kuidagi ei saa vanni vahetet, siis võib ka mägiaivari stiilis lahendust pruukida. vestad mõnest tihkemast puust sobiva punni ja koputad augule ette. uus õli sisse ja sõidad üks silm armatuuris õlitulel töökojani. kui enam-vähem punn on, siis võib peris kaugele saada sõita. olenevalt vanni sügavusest pead arvestama, et nii pikka punni ei tee, et otsaga vändale jalgu jääb.
Oli üsna külm aeg ja tegin seda väljas selili auto all. Ja õhk oli pigem soe kui kuum. Toimis hästi igal juhul.
16.06.2010 at 11:29 |
|
viplala |
Karteripõhja parandamine
quote: hents99: quote: Olds: quote: hents99: quote: diesel: ma loen ja mõtlen ja kipun nii aru saama, et eesmärgiks oleks auk paigata ilma vanni alt võtmata. sel juhul pole abi ei keemilisest metallist ega poldist mutrist. kui tingimata on vaja omal jalal töökotta sõita ja ise kodus kuidagi ei saa vanni vahetet, siis võib ka mägiaivari stiilis lahendust pruukida. vestad mõnest tihkemast puust sobiva punni ja koputad augule ette. uus õli sisse ja sõidad üks silm armatuuris õlitulel töökojani. kui enam-vähem punn on, siis võib peris kaugele saada sõita. olenevalt vanni sügavusest pead arvestama, et nii pikka punni ei tee, et otsaga vändale jalgu jääb.
Oli üsna külm aeg ja tegin seda väljas selili auto all. Ja õhk oli pigem soe kui kuum. Toimis hästi igal juhul.
Neid keemilisi metalle on ka palju erineva koostise ning omadustega. Nagu tapeedid . Eks katsu seda õiget leida. |
16.06.2010 at 18:44 |
|