| Poster |
Message |
Black-Camaro |
Mis tegurid määravad bensiini suure kulu?
Kas siis ainult 3.4 l on egr klapp? |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
30.04.2010 at 17:18 |
|
rescue
|
quote: Black-Camaro: Kas siis ainult 3.4 l on egr klapp?
3.8-l samuti asi olemas, lihtsalt tuttav tundus see et keegi meistrimees kusagilt ütleb et eks ta EGR-s viga ole vms, olen ise sama juttu oi kui palju kuulnud, kui aga asjaks läheb siis EGR korras ja viga kusagil mujal |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
30.04.2010 at 17:44 |
|
speed fighte |
minul on 3.1 ja iga meistrimees kes autot vaadanud on seletas et pane egr üldse pimedaks. ja nii ma tegin. egr on rohelistele, tegelt ei ole seda üldse vaja.
mida vähem jurakaid kapoti all on, seda vähem on katki minevaid asju :P |
30.04.2010 at 19:22 |
|
rescue
|
quote: speed fighte: minul on 3.1 ja iga meistrimees kes autot vaadanud on seletas et pane egr üldse pimedaks. ja nii ma tegin. egr on rohelistele, tegelt ei ole seda üldse vaja.
mida vähem jurakaid kapoti all on, seda vähem on katki minevaid asju :P
Vot sinnasamma ma tahtsingi jõuda aga ei suutnud fullthottlest vastavast topicut leida...
siin foorumis teoreetikuid küll kes arvavad et teda siiski sinna vaja on |
30.04.2010 at 19:42 |
|
Black-Camaro |
Nii nüüd antennimehe juures erakorralisel visiidil käidud ja asi ka lahenenud..viga oli uskumatu ja sellepärast ma seda kohe öelda ei tahaks ka..ehk oskab keegi ligilähedale pakkuda mis häda oli.
Või teine võimalus kui keegi arvata ei taha siis ütlen välja.. soojenduseks siis niipalju ,et viga oli majaees parandatav. ja umbes 15 minuti töö koos väikese testi kiirendusega. |
30.04.2010 at 20:00 |
|
rescue
|
mingi vaakumileke?, kaitse? relee? |
30.04.2010 at 20:32 |
|
speed fighte |
viga oli rooli ja istme vahel? 
peeti sulle 15min pikkune loeng. |
30.04.2010 at 20:53 |
1 edit. Last edited 30.04.2010 at 20:55 by speed fighte
|
Black-Camaro |
ei pole sinnapoole aga mis seal ikka...tempanduri juhtmed olid läbi kas siis lõigatud või kuskile haiget saanud..ja nii kui seda pistikut näppisin siis teiseltpoolt oli ots lahti..tulin koju tegin korda (akut maha ei võtnud) panin tööle. Check engine service soon vms. tuluke oli kustunud..tegin siis sõpakal ühe kiirema ja viimasel kiirendusel piirajasse korra lastes hakkas tuli jälle põlema..tulin siis majaette võtsin aku maha ja ootasin vist mingi 5 minutit ja panin tagasi ja tuli kustunud
Arvatavasti asi nüüd korras ja võib vast lukku asja panna...kui siin foorumis seda tehakse. |
30.04.2010 at 21:10 |
|
rescue
|
quote: Black-Camaro: ei pole sinnapoole aga mis seal ikka...tempanduri juhtmed olid läbi kas siis lõigatud või kuskile haiget saanud..ja nii kui seda pistikut näppisin siis teiseltpoolt oli ots lahti..tulin koju tegin korda (akut maha ei võtnud) panin tööle. Check engine service soon vms. tuluke oli kustunud..tegin siis sõpakal ühe kiirema ja viimasel kiirendusel piirajasse korra lastes hakkas tuli jälle põlema..tulin siis majaette võtsin aku maha ja ootasin vist mingi 5 minutit ja panin tagasi ja tuli kustunud
Arvatavasti asi nüüd korras ja võib vast lukku asja panna...kui siin foorumis seda tehakse.
IAT sensori oma? (Intake Air Temperature)
|
30.04.2010 at 21:23 |
|
Black-Camaro |
see mis on sisselaske all pronksist poldiga kinni..mina sain aru ,et ikkagi mootori vedeliku temp. andur. |
30.04.2010 at 23:18 |
|
Black-Camaro |
äkki antennimees oleks nii hea ja täpsustaks? |
30.04.2010 at 23:19 |
|
antennimees
|
ECT anduri juhtmed olid miskil põhjusel läbi hõõrdunud ja aju sai kogu aeg infot et mootori temp -40C°.
01.05.2010 at 07:57 |
|
speed fighte |
krdi kahtlane, minu masin sai ka sama jamaga hakkama et näitas et temp -40. aga minul auto käib täiesti ebaühtlaselt. tühikäigul ei käi üldse, tagant tuleb sinist ja musta korraga ja bensuhais on nii kõva et silmad hakasid kipitama. |
01.05.2010 at 10:27 |
|
Black-Camaro |
nujah..mul seevastu ei muutunud midagi peale selle ,et bensiini ei võta enam.. Ja bensuhaisu ka enam ei ole. |
01.05.2010 at 16:55 |
|